search in this Website

nedeľa 20. júna 2010

Módne faux paus

     Na ženy, ktoré nosia čižmy aj keď je 35 C som si už pomaly zvykla. Tu nejde o vkus tu už ide o zdravý rozum. Na letisku v Bergame sa mi však naskytol hrozný pohľad.  Okrem toho, že dievča patrilo k tým šťastným, ktorým sa v čižmách museli neskutočne potiť nohy , mala na nohách niečo čo neviem popísať. Horšie topánky som už roky nevidela a tak sa chcem s Vami podeliť :) To čo má na nohách porušilo asi všetky módne trendy tejto sezóny v jednom.. :) Ale čo, bola to Talianka, tak ona si to asi môže dovoliť ;)







Ak má niekto doma také isté tak sorry, ale je to fakt hrôza.
Xoxo Katka :)


7 komentárov:

  1. Hm....pripomina mi to tie co nosia mazoretky...:lol:
    :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mažoretky majú lepší vkus darlin ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podle mě jsou ty boty jsou hezké. Sice se nehodí k jejímu outfitu, ale to přece neznamená, že jsou špatné, ne? Podobné byly v květnovém Vogue Paris - to k tvé větě "To čo má na nohách porušilo asi všetky módne trendy tejto sezóny v jednom.. :)" Nemám nic proti tomu, že se ti nelíbí. Tak to tak napiš, ale nepiš, že jsou hrozné.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sir Cosmo: Je to môj blog, môj názor. Takže si myslím, že ak sa vyjadrím, že sú hrozné je to len a len moja vec, ty s tým súhlasiť môžeš ale nemusíš. A po druhé .. Takéto podobné ani zďaleka. Lacná riflovina, zlatá alobalová potlač a neforemný podpätok? Prepáč porušilo to všetko.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oh a ešte aj okopané špicaté špice.. sorry toto fakt nie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zlaté čižmičky alá kovgirl?:Dno dobre tak ešte na jesen s peknými džínsami a dlhým svertíkom prosím ale v lete s legínami....otras

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To co jee XD Otrasne v kazdom pripade

    OdpovedaťOdstrániť