search in this Website

utorok 22. júna 2010

Časopis v kabelke alebo radšej kabelka ako časopis?

     Vedeli ste, že predaj časopisov počas letných mesiacov niekedy stúpne aj o 50%? (teda, keď je teplo, nie ako teraz) Vtedy totiž módne magazíny kupujú hádam všetci. Tí ktorí idú k vode, tí ktorí idú na dovolenku, tí ktorí majú pokrk detí.. :) Ja tiež nepatrím k tým z Vás, ktoré majú nové Elle vždy po ruke. Ale nie o tom som chcela. 
     Asi viete o tom, že John Galliano kolekciu pre ktorú je typická novinová potlač. Áno šaty od neho mala na sebe aj Carrie v Sex in the City. Neviem či sa Vám táto móda( na oblečení) páči no mňa veľmi nenadchla.




      Je však niečo čo s časopismi úzko súvisí, a pretoto niečo som sa nadchla ja. Predstavujem Vám kabelku, ktorá vyzerá ako keby ste v ruke mali časopis. :) Nie je to síce Galliano tvorcom je "len" značka Paparazzi, ale podľa mňa je božská. Ja naozaj nie som maniak na kabelky, ale keď niekde vidím pekný a hlavne zaujímavý kúsok, neviem odolať. Však posúďte sami.

Túto mám ja :) :
Iné ukážky: 

    No nie sú perfektné? :) Také hravé, originálne a hlavne nestoja mailand.. :) I keď zas najlacnejšie nie su. Mňa vyšla 50 EUR. A kúpila som ju TU.

Takže u mňa skôr tá kabelka ako časopis, než časopis v kabelke. Čo vy? :)
Xoxo Katka


6 komentárov:

  1. zaujimave, som to nevidela este nikde asi.. a vybrala si si podla mna najkrajsiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S potlacou na obleceni som sa samozrejme stretol, no taketo kabelky som este nevidel:) a vybrala si tu najlepsiu, nie je o com :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. prvýkrát vidím niečo takéto a veľmi sa mi to páči,ale 50eur by som za to určitwe nedala

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem za ohlasy.. :)

    A ako by to vyzeralo keby som Vám sem dávala samé veci čo poznáte? :)

    to Foly.. poznám aj horšie vyhodené peniaze .. (napr.topánky Zara za 89 EUR) ja som spokojná ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja osobne, nie som velky fanusik casopisov:) nech ma tu teraz vsteci neukrizuju, ale podla mna su to absolutne zbytocne vyhodene peniaze, este ked pomyslim ako rychlo citam je to otazka 15minut a aj tak polovica z toho su dristy typu ako schudnut..co vazne nepotrebujem a ako si najst chlapa co uz duplovane nepotrebujem, ked si vezmem a to idem od lacnejsich ze emma eva stoja cez dve eura minuly tyzden som si kupila v lacnych knihach Kafkove poviedky za 2,6, a teraz podme rozmyslat co mi da viac, ci editorialy za nehorazne ceny, alebo literatura, ktora ma naozaj punc dacoho co sa da citat a zanecha vo mne vacsi pocit ako boze co som si zas kupila:)

    Takze tolko odomna:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. na ty kabelky už jsem taky někde koukala.. ale musím říct, že se mi to moc nelíbí :)

    OdpovedaťOdstrániť