search in this Website

utorok 28. júna 2011

F&F z roka na rok lepšie?

     Priznám sa, že F&F je značka z ktorej mi v skrini veru nevisí žiadny kúsok. Možno je tomu tak preto, lebo na Slovensku je F&F spájané prevažne len so spoločnosťou Tesco a tá vo mne čo sa oblečenia týka neevokuje nič príjemné a kvalitné. :) Avšak, po vzhliadnutí a "obchytkaní" ich kolekcie na jeseň/zimu 2011 môžem s hrdosťou vyhlásiť, že aj k môjmu srdiečku si našlo cestu pár skvostov, ktoré si rýchlo v predajni uchmatnem. Poďme však pekne po poriadku.. :)


     Jeseň aj zima sa bude v podaní F&F niesť prevažne v tlmených no napriek tomu výrazných farbách.  Najvýraznejšia čo sa farieb a strihov týka je kolekcia Greenwich village, tá ma však oslovila najmenej.  Celá kampaň pozostáva z podkolekcií a mňa zaujali  najmä kolekcie nesúce názvy: Nordic a Woodland.

Kolekcia Greenwich village

Kolekcia Woodland

Na pohľad obyčajné šifónové šaty, no ak pod to dáte pletený rolák a k tomu zvolíte jesenný klobúčik, tak to môže byť naozaj zaujímavý jesenný look. 

Kolekcia Nordic 

Perfektná úpletová sukňa, bude na jeseň dominovať aj v mojom šatníku. Už si to viem predstaviť s podkolienkami a lodičkamki :)

Kolekcia Nordic

Kolekcia Jetsetter

Ďakujem modelke Janke, ktorá zapózovala v kabáte z umelej a na omak veľmi príjemnej kožušiny:)
Kolekcia Jetsetter

A čo oslovilo najviac mňa?  Pletená kravta a jesenný plstený klobúčik! :) Bez toho veru na jeseň z F&F neodídem!



     Ak by som mala zhodnotiť celkový feeling, tak kolekcie obstáli. Popravde, čakla som horšie. Materiály boli príjemné na dotyk a z kvalitnejších látok ako tomu bolo po minulé roky. Až na pár výnimiek z mužskej kolekcie, ktoré teda asi veľa praní nevydržia, by som kolekciu na jeseň/zimu určite odporučila. Uvidíme ako sa v slovenských uliciach ujme najmä extravagantnejšia Greewich kolekcia, kde nás čakajú aj také skvosty ako áčkové sukňové nohavice. A na záver, ďakujem za príjemné pohostenie a odborný výklad Zuzke a Katke. :)
Xoxo, Katka

18 komentárov:

  1. Taky pro mě F&F znamenalo spíš kvalitu Tesco, ale je pravda, že se ta značka mění a najdeš u nich některé zajímavé a kvalitní kousky.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oooo, paradne tipy, Katka, uz jsem se tez na F&F naucila chodit, zejmena teda na sezonni boticky za par Eur, kloboucek a plaste vypadaji super, uz se tesim.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V zivote som o tej znacke nepocula. Ale mozno je to tym, ze my tu nemame Tesco:).
    Zaujal ma ale kazdy jeden z kuskov, ktore si predstavila, hlavne ta pletena sukna a tie satky. Ale aj ten cierny kabat nie je na zahodenie...

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta pelerína mě hodně láká...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja od nich pár kúskov mám... :)
    jasné, niektoré veci nevynikajú kvalitou, ale zase ich cena je veľmi dobrá, takže na tú cenu s kvalitou priam kúzlia :))
    a podľa fotiek, ktoré som videla, kolekcia na jeseň/zimu vyzerá celkom dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow, ta sukýnka je nádherná a černý kabát s opaskem též! Určitě na podzim do FF zavítám :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super sukně, šaty a klobouk. Já si cestu k F&F už našla, na léto jse si pořídila šaty a overal (http://stylebyveronika.blogspot.com/2011/06/wild-overal.html a http://stylebyveronika.blogspot.com/2011/06/wild-dress.html). :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. F&F je kvalitná značka.A čo keď je z Tesca?Kvôli tomu,že tam majú zelené mäso,oblečenie musí byť zlé?Ceny sú viac než dobré a veľa ľudí si nemôže dovoliť veľmi drahé veci,takže im to vyhovuje (mne tiež)..nikdy by som nedala 30 euro za nejaké tričko,ktorého replika je v F&F za 7 euro

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja som F&F brala tiež ako TESCO značku, no tento rok som si od nich pokúpila nejaké veci a som úplne spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mne sa páčia tie farebné kabátiky v teplých farbách.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. F&F je fajn, pár veci odtiaľ mám a sú také normálne... akože nerozpadli sa na mne a to je dobré! :D
    jedine topánky nevedia robiť. S tými nemám dobrú skúsenosť, ale za tú cenu to mám v paži.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mne sa velmi paci ten klobuk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. už viem kde na kabátiky :) Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja mám tuto značku veľmi rada, ale je rozdiel v ktorom tescu ju nájdeš, lebo v tých menších je to dosť o ničom

    OdpovedaťOdstrániť
  15. na pletenú kravatu sa teším, odkedy si mi o nej hovorila... :) dúfam, že sa dostane aj na Slovensko a nie len do Pražského F&F...

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Specialne som sa na to pytala a ma byt aj u nas ;) ale jednu mi nehaj..;)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Já je mám taky čímdál radši, jen mě mrzí, ža v Anglii mají mnohem lepší vyběr a k nám se takové kousky ani nedostanou :(

    OdpovedaťOdstrániť