search in this Website

utorok 21. júna 2011

Vienna Fashion night 2011

     
      My centrope je projekt, ktorý spája štyri krajiny Európy: Slovensko, Česko, Rakúsko a Maďarsko. Snaží sa  hľadať spoločné záujmy týchto susediacich krajín  a nie ich rozdeľovať, tak ako sa o to snažia mnohí politici. Práve vrámci tohto projektu sa tento rok vo Viedni uskutočnil prvý ročník Vienna fashion night a z konštatovania ostatných (keďže mne sa na prehliadku prísť nepodarilo) súdim, že to dopadlo dobre. :)  



Photos by Roland Rudolph

      Prehliadku na Graben odštartovala Slovenka Lenka Sršňová, ktorej atypické modely a z nich sršiaci optimizmus zožali veľký úspech. Okrem Lenky sa však za Slovensko predviedli aj návrhárka Izabela Komjati a Andrea Martiny, ktoré zožali rovako úspech.

Modely Lenky Sršňovej z kolekcie "Poľovačka na Yettiho"




Photos by Jakub Gulyas

     Za zmienku stojí aj spolupráca s charitatívnou organizáciu UNICEF. Počas celého večera bolo možné zakúpiť si nákupné tašky "Vienna fashion night" za 5 EUR, výťažok z ktorých poputuje na dobročinné účely..


     Obchody do 22-hej s pohárikom šampanského, prehliadka Jil Sander, vnučka Charliho Chaplina- Keira Chaplin,  ale aj kvalitná afterparty, to sú atribúty pre dobrý štart nového módneho večera, ktorý pevne verím bude mať svoje pokračovanie..
Xoxo, Katka

Keira Choplin

3 komentáre:

  1. moc se mi líbí "Yetti" modely, jsou vtipné a hravé :) Podle fotek to vypadá na fajn akci! Kéž by takových bylo víc... ;)
    Fashion&Chocolate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bolo to super, hlavne Jil Sander ♥ A z nasich bola jednoznacne naj Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerá to super, a hlavne sa teším že Lenka Sršňová to tam tak dobre rozbalila..mám velmi rada je tvorbu ;) tak dúfam že zožala veľký úspech..

    OdpovedaťOdstrániť