search in this Website

utorok 4. septembra 2012

TIQE by Petra Balvínová

     Pri prezeraní programu na Bratislava Fahion Weekend, ktorý sa koná už tento týždeň (7.9.-9.9. 2012) v Bratislave na námestí Eurovei mi spadol pohľad na pre mňa doteraz neznámu značku TIQE (čítaj IQ tikve). O to viac som sa potešila, keď som zistila aké skvosty sa pod touto značkou ukrývajú.
 FW 2012/2013
 
 
 
     Už dávno som sa nestretla so značkou, kde by si autor dal tak záležať na detailoch, ženskoti a nežnosti jednotlivých modelov. Elegancia, hravosť a výnimočnosť, asi tak by som charakterizovala  jednotlivé kolekcie, od ktorých neviem odtrhnúť oči. 
 




 
      Po prezretí Lookbooku musím skonštatovať, že sa mi nechce veriť, že táto značka je naozaj česká. Jedinou chybyčkou krásy by mohla byť cena, ktorá vzhľadom na to, že sa stále jedná o limitované kolekcie a v mnohých prípadoch aj o zákazkové šitie, je na slovenský a český trh pomerne vysoká. Avšak, na druhej strane originalita a kvalita niečo stoja, a preto si treba priplatiť.
 


      Pevne verím, že TIQE, ktorá na českom trhu pôsobí od roku 2006 si práve aj vďaka Bratislava Fashion Weekendu nájde svoje miesto na slovenskej módnej scéne. Za seba môžem povedať, že sa už veľmi teším na prehliadku, ktorá bude  7.9. o 18 tej hodine.
 
 
 
S kým sa na prehliadke uvidím? :)
Pekný deň
 

7 komentárov:

  1. Podle mě velmi talentovaná se skvělými nápady!
    Moc se mi líbí ten lookbook.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý deň, ja som Josef Lewis. Spoľahlivý, oprávnený a akreditovaný veriteľ. Vypožičiavame všetky druhy úverov veľmi rýchlo a jednoducho, osobný úver, automobilový úver, úver na bývanie, študentský úver, podnikateľský úver, úver Inventor, konsolidácia dlhu. atď

      Získajte dnes schválené podnikové alebo osobné pôžičky a získajte finančné prostriedky v rámci toho istého týždňa aplikácie. Tieto osobné pôžičky môžu byť schválené bez ohľadu na váš kredit a je tu veľa šťastných zákazníkov, aby túto zálohu podporili. Ale dostanete nielen osobný úver, ktorý potrebujete; dostanete najlacnejšiu. To je náš sľub: Garantujeme najnižšiu sadzbu za všetky pôžičky s voľnými kolaterálmi.

      Snažíme sa ponechať pozitívny a trvalý dojem prekračovaním očakávaní mojich zákazníkov vo všetkom, čo robím. Naším cieľom je zaobchádzať s dôstojnosťou a rešpektom pri súčasnom poskytovaní najkvalitnejších služieb včas. Žiadne sociálne poistenie Požadované číslo a žiadna kreditná kontrola sa nevyžaduje, 100% zaručená. Ak máte záujem o úver a máte podvody, prosím, okamžite odpovedzte pomocou nižšie uvedených podrobností.

      E-mail: progresiveloan@yahoo.com
      Call / WhatsApp: +16626183756 ďakujeme



      Odstrániť
  2. tieto obrázky som zaregistrovala na FB už dávnejšie a hrozne sa mi páčili! Modely, farby, strihy, celkový jednoduchý loobkook, no na jedničku za mňa

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne..
    ja sa zatiaľ chystám len na fendi & cavalli keďže som vyhrala vstupenku (:

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nepotkáme se=)
    ale tiqe je super, nad modely jednou za čas slintám...ale většinou prošvihnu nějakej super kousek ve slevě:P:D

    pragueneedsmorestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  5. oh, krásne modely :)
    kombinácia výrazných farieb, čipky a kožušiny je u mňa top :)

    OdpovedaťOdstrániť