search in this Website

piatok 17. januára 2014

Pánske trendy 2014 / vymente látkový motýlik za drevo




"Stará škola v novom šate"


     Pre dnešný svet je typická hektika, stereotyp, technológia. Práve preto má asi z času na čas každý z nás potrebu uniknúť z tejto reality. Čoraz častejšie sa vraciame k prírode ako symbolu stálosti, výnimočnosti, ktorá má akúsi zázračnú moc upokojiť a dobiť nás energiu. Aj preto ma tak zaujal pánsky doplnok, vyrobený z dreva, ktorý je vo svojej pôvodnej podobe mnohé roky súčasťou pánskeho módneho sveta, no vďaka drevu dostal nový šmrc a silu .















































     Elegancia, príťažlivosť, výnimočnosť, moc, prestíž, sebavedomie.. aj takí sú muži.  Tento malý nenápadný doplnok je určený práve pre takýchto mužov. Je určený pre tých, ktorí sú originálni, kreatívni, inovatívni, pre tých ktorí nemajú chuť plávať s davom, ale vo svojej podstate uznávajú tradície a je v nich aj kus hravého dieťaťa. Sú určené pre odvážnych mužov novej generácie. Stačí si vybrať správnu príležitosť, outfit a typ. 


















     Vo svete sa vďaka dreveným motýlikom postupne do povedomia dostávajú Two Guys Bow Ties, ktorí už získali kontrakt aj s popredným francúzskym distribútorom. Nemusíme ísť  však ďaleko, aby sme našli rovnakú kvalitu aj v našich končinách. U našich zápalných susedov, Čechov, vyrástla nová kvalitná prírodou a vkusom prekypujúca značka BeWooden.





     Ručne robené drevené motýliky v sebe spájajú staré remeslo a tradíciu so súčasným módnym dizajnom.Vďaka štruktúre dreva sa stáva každý jeden kus originálom. Na ich výrobu sú použité rôzne dreviny od tých klasických až po exotické a exkluzívne dovezené z celého sveta, a tak takýmto darčekom  nepochybne potešíte aj náročnejšieho jedinca :)















Drevený motýlik bude bezpodmienečne nápaditým pánskym doplnkom tohto roku. Ak máte chuť predbehnúť dobu, udávať trendy, alebo ste sa len na prvý pohľad zaľúbili určite zavítajte SEM.

Xoxo

[ zdroj fotiek: http://www.bewooden.cz/ http://www.woodenbowties.com/ ].

1 komentár: