search in this Website

nedeľa 23. septembra 2012

Novesta by Lenka Imrichova

     Len nedávno ste mali možnosť vidieť (aj TU) sériu fotiek nafotených Lukášom Kimličkom pre slovenskú streetwear obuv Novesta. Nemôžem si pomôcť, ale lookbook, ktorý pre Novestu nafotila mladá módna fotografka Lenka Imrichová ma oslovil viac. Fotky sú živé, hravé a hlavne, čo je pre mňa najdôležitejšie, oveľa viacej vystihujú "dušu" Novesta. Ako Novestu a fotky Lukáša a Lenky vnímate Vy? Páčia sa Vám viac fotky s topánkami na sexi modelovi, alebo jednoduchosť a prirodzenosť v Lenkinom podaní? 










2 komentáre:

  1. Dobrý deň, ja som Josef Lewis. Spoľahlivý, oprávnený a akreditovaný veriteľ. Vypožičiavame všetky druhy úverov veľmi rýchlo a jednoducho, osobný úver, automobilový úver, úver na bývanie, študentský úver, podnikateľský úver, úver Inventor, konsolidácia dlhu. atď

    Získajte dnes schválené podnikové alebo osobné pôžičky a získajte finančné prostriedky v rámci toho istého týždňa aplikácie. Tieto osobné pôžičky môžu byť schválené bez ohľadu na váš kredit a je tu veľa šťastných zákazníkov, aby túto zálohu podporili. Ale dostanete nielen osobný úver, ktorý potrebujete; dostanete najlacnejšiu. To je náš sľub: Garantujeme najnižšiu sadzbu za všetky pôžičky s voľnými kolaterálmi.

    Snažíme sa ponechať pozitívny a trvalý dojem prekračovaním očakávaní mojich zákazníkov vo všetkom, čo robím. Naším cieľom je zaobchádzať s dôstojnosťou a rešpektom pri súčasnom poskytovaní najkvalitnejších služieb včas. Žiadne sociálne poistenie Požadované číslo a žiadna kreditná kontrola sa nevyžaduje, 100% zaručená. Ak máte záujem o úver a máte podvody, prosím, okamžite odpovedzte pomocou nižšie uvedených podrobností.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Call / WhatsApp: +16626183756 ďakujeme



    OdpovedaťOdstrániť