search in this Website

pondelok 10. septembra 2012

Michaela Ľuptáková predviedla na Bratislava Fashion Weeknde rock and roll!


     Michalea Ľuptáková sa v druhý deň na  BFW predviedla so svojou kolkeciou "ROCK NYMPH" hneď ako prvá. V jej kolekcii sa zaujímavo prelínajú dámske a pánske strihy aj napriek tomu, že sa jednalo o čisto ženskú líniu. Výrazné šperky a zaujímavé látky pôsobili miestami chladne a drzo. Rebelský podtón sa podarilo autorke dosiahnuť aj priesvitnými modelmi a výraznými rozparkami na šatách, ktoré spôsobili úsmev na tvári nejedného muža. :) Za seba môžem povedať, že sa mi Miškina prehliadka mimoriadne páčila. Oceňujem aj krásne modelky, vhodne zvolený typ topánok, ale aj ženskosť ktorá z modelov vyžarovala. Podľa autorky by šaty mali odzrkadlovať najmä rýchlosť bytia, rock and roll, silu rytmu a mestský štýl, čo myslíte, podarilo sa to všetko zachytiť? ;)








 



 

5 komentárov:

  1. Opravdu krásné modely,
    má na to aby se prosadila i dál než na Slovensku!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 1,5 a 6 - dokonalé :) šikovné dievča :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to je podla mojho gusta :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dobrý deň, ja som Josef Lewis. Spoľahlivý, oprávnený a akreditovaný veriteľ. Vypožičiavame všetky druhy úverov veľmi rýchlo a jednoducho, osobný úver, automobilový úver, úver na bývanie, študentský úver, podnikateľský úver, úver Inventor, konsolidácia dlhu. atď

    Získajte dnes schválené podnikové alebo osobné pôžičky a získajte finančné prostriedky v rámci toho istého týždňa aplikácie. Tieto osobné pôžičky môžu byť schválené bez ohľadu na váš kredit a je tu veľa šťastných zákazníkov, aby túto zálohu podporili. Ale dostanete nielen osobný úver, ktorý potrebujete; dostanete najlacnejšiu. To je náš sľub: Garantujeme najnižšiu sadzbu za všetky pôžičky s voľnými kolaterálmi.

    Snažíme sa ponechať pozitívny a trvalý dojem prekračovaním očakávaní mojich zákazníkov vo všetkom, čo robím. Naším cieľom je zaobchádzať s dôstojnosťou a rešpektom pri súčasnom poskytovaní najkvalitnejších služieb včas. Žiadne sociálne poistenie Požadované číslo a žiadna kreditná kontrola sa nevyžaduje, 100% zaručená. Ak máte záujem o úver a máte podvody, prosím, okamžite odpovedzte pomocou nižšie uvedených podrobností.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Call / WhatsApp: +16626183756 ďakujeme



    OdpovedaťOdstrániť