search in this Website

utorok 17. januára 2012

Pánske trendy 2012 / pánske brošne



     Kým minulý rok si pozíciu medzi mužmi dobíjala "pánska kabelka", tento rok sa bude niesť v zavádzaní ďalších módnych atribútov do všednej pánskej módy. Ako prvý trend pre rok 2012 Vám predstavujem pánske brošne. O tom, že muži nemusia mať na saku pripnuté vždy len vojenské hodnosti, ale aj o tom, aká pestrá vie byť pánska móda, by Vás mali presvedčiť nasledujúce fotky. 





     Kým prvá fotka na ktorej je Tom Ford vo svojom živle, a teda v obleku, ktorý mu pristane ako uliaty, deklaruje, že kvetinová brošňa ani náhodou nie je súčasťou len dámskeho elegantného šatníku, ostatné fotky  sú ukážkou naozaj prešpekulovanej hravosti, ktorá u slovenských mužov absentuje! :) Ja však nezúfam a pevne verím, že nejakú tú brošničku, aj keď len malých rozmerov tento rok aspoň z diaľky uvidím! :) 
     O tom, že aj takéto malé vychytávky dokážu v skutku zaujať a vyčarovať úsmevy na perách žien nie je pochýb. Samozrejme všetko je otázkou citu, a preto ani tento trend, ako mnoho iných, nie je pre každého. Mne by ste však vhodne skombinovanou brošňou k outfitu určite urobili radosť! Nebojte sa nového!!!

Xoxo, Katka

zdroje fotiek internet + Tomy Ton

3 komentáre:

  1. pánským brožím fandím a doufám, že jich alespoň pár uvidím :)

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ujo na druhej fotke má taký opasok ako ja!!! a práve dnes som ho mal na sebe, ej... :)

    a najviac top je pre mňa posledná, červená... och...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeee to je super :D také veselé :D dúfam že sa to uchytí :)

    OdpovedaťOdstrániť