search in this Website

nedeľa 29. januára 2012

Pánske trendy 2012 / farebné ponožky


    
     Ponožky mali v módnom priemysle vždy osobitnú kategóriu. Prešli si štádiami, kedy boli milované, nenávidené, ignorované a dnes sú dokonca mnohými vyhľadávané... :) Určite si všetci dobre pamätáme na staré dobré a najmä medzi Čechmi a Slovákmi   mimoriadne obľúbené "ponožky v sandáloch". To asi nie je veľmi správny príklad toho ako by sa mali ponožky nosiť. Ale módny svet je nevyspytateľný a snaží sa využiť všetko vo svoj prospech, a práve preto sa dnes stretávame s pánskymi farebnými ponožkami ako chuťovkou vo svete módy...






K obleku, k rifliam, do práce, alebo len tak na volný čas. Ponožky sú to pravé orechové ako malým detailom ozvláštniť celý outfit.







Normálni muži na uliciach, ale aj hviezdy zo showbiznisu, fashion bloggeri, či seriáloví miláčikovia, tí všetci si farebné ponožky obľúbili. Ako sa tento trend pozdáva Vám?




Chuck Bass




Šialené alebo jedinečné? Odporné alebo Zaujímavé? Ako vnímate farebné ponožky u mužov vy? Páči sa Vám ich kombinácia napríklad aj s takým oblekom?
Xoxo, Katka



7 komentárov:

  1. jeden z mojich najobľúbenejších trendov poslednej sezóny... farebné a vzorované ponožky zaplnili moju zásuvku ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no počul som už aj názor, že je to otrasné, alebo odporné....ale budiš, koľko ľudí, toľko chutí.
    Ja som fanúšikom tohoto trendu, alebo ako to nazvať. Skutočne jednoduchý outfit, ktorý som nosil často- čierne sako, biele rozťahané tričko, čierne slimky a čierne mokasíny vyzerá o niekoľko stupňov lepšie napr s ružovými, zelenými... ponožkami :)
    Čiže ja som všetkými desiatimi ZA!
    Ale to asi vieš :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je to úplne geniálne,a bodaj by to nosilo viacej mužov!! :D halvne tu u nás, v uliciach.. ja to milujem proste, hned máte lepšiu náladu :) bud ked si ich tak oblečiete, alebo ked to len na niekom vidíte ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :) jednofarebné by celkom stačili na oživenie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne to pride tak spravne sialene :)

    OdpovedaťOdstrániť