search in this Website

nedeľa 11. decembra 2011

Julia Schneider, nový ideál krásy

15 ročná Švédka, Julia Schneider, sa stala tohtoročnou víťazkou jednej z  najprestíznejších modelingových šou, Elite Model Look. Toto dievčatko sa tak stalo novým ideálom krásy na nasledujúci rok. V minulosti sa na piedestáli víťazstva Elite Model Look ocitla napríklaCindy Crawford alebo Stephanie Seymour.








Ako vnímate Juliu vy? Páči sa Vám ako sa mení ideál krásy? Pripadá Vám dostatočne zdravo krásna? 

Bývalé predstaviteľky krásy Elite Model Look:


Cindy Crawford

Stephanie Seymour


Čo najmenej vlasov, čo najmenej kíl, čo najmenšie prsia, prepadnutý hrudník a trčiace kosti, taká je predstava Elite Model Look o kráse...
Aká je tá Vaša?
Xoxo, Katka

20 komentárov:

  1. No, tak tohle za krásné rozhodně nepovažuji :O

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Omlouvám se, ale tohle je podle mě hnus.. To je vážně jenom kostra potažená kůží, ani v obličeji není hezká, má tři vlasy a byly bych tu do zítra kdybych to všechno vyjmenovávala.. Takhle podle mě hezká holka nevypadá. Raději nějakou oplácanou slečnu s hustými vlasy a jiskrou než tohle.. Z ní nic nevyzařuje. Zajímalo by mě, jak bude vypadat výherkyně příští rok. Kostra z učebny zdravovědy?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jasná anorektička.. Jak něco takového může vyhrát?? Dyť na sobě nemá kousek masa, samá kost a kůže. Absolutně toto nechápu..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vôbec sa mi nepáči takýto "ideál krásy". Skôr je to troska, to dievča :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podle mě ona je přesně ten "ideál" po kterém módní svět prahne. Jestli je její postava v pořádku nebo ne, to ví jen ona sama. Každopádně většina teenagerů v jejích letech má takovou postavu, to je prostě úplně normální. Já sama jsem tak v 15 vypadala. A jde vidět, že i sportuje, takže bych ji rozhodně nenazývala anorektičkou. Soutěž Elite není o "misskách" a takových tělech jako mají právě ty slečny, vybírají hodně mladé holčiny, aby z nich jednou mohly vyrůst supermodelky. Jsou modelky a "modelky". A myslím, že by se Julia mohla dostat hodně daleko, stejně tak Češka, která skončila na druhém místě.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. najlepšie to ohodnotila moja mama: "čo sa čuduješ... veď víťazku vyberajú samí gayovia, ktorí chcú aby vyzerali ako mladí chlapci, čiže žiadne prsia ani zadok... ženské krivky to v žiadnom prípade nikdy nevyhrajú... " A ja s ňou súhlasím... nie určite Julia nevyzerá pekne... veď jej ten korzet odstáva, má prepadnutý hrudník... no proste tomuto dávam veľké NIE.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to že vybrali kosť a kožu ma ani neprekvapuje, veď čo, také vyberajú v 90% prípadov... ale že začínajú byť poredšie vlasy "in", to je už naozaj moc...

    (o žltých zuboch neidem písať, možno je to len zlou foto, takže toho sa zdržiavam...)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. neviem no... tvár má celkom peknú, ale podľa mňa je už veľmi chudá... priveľmi, s takto trčiacimi rebrami bude musieť hľadať dobré uhly na fotenie, aby to nevyzeralo nezdravo..
    a vlasy... hm.. veľmi tomu výberu nerozumiem...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ak by som sa k tomu mala vyjadrit aj ja, tak sa mi to jednoznacne nepozdava. Podla mojho skromneho nazoru je obrovsky rozdiel medzi supermodelkami a "vesiakmi na oblecenie, ktore bezne chodia po mole". Ako vesiak na oblecenie by mi velmi neprekazala, aj ked aj tam by som frflala, ale z tejto sutaze maju predsalen vzniknut supermodelky a tie su zvacsa naozaj idolom krasy, pride mi nepochopitelne, ze vybrali "toto..!"

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja sa jej trošku bojím..ale verím, že na fotkách musí vyzerať bohovsky, lebo má všetky tie "modelkovské" črty

    OdpovedaťOdstrániť
  11. moc hubená...ale na takovejch ramínkách prostě chtěj návrháři předvádět šaty....až se ramínka a věšáky naučej chodit, můžou se jít modelky klouzat

    pragueneedsmorestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Modelka by mala byť tvárna, teda nastajlovateľná do akejkoľvek pózy a polohy, a táto zrejme tieto predpoklady spĺňa, keď vyhrala. Že je hnusná, to je druhá vec.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tak to jednoducho chodí, čím menšie miery, tým menšia veľkosť oblečenia, t.j. minie sa menej látky :D to nie je moja myšlienka, ale počula som ju z úst jedného návrhára z nemenovanej reality show.
    Každopádne je mi z toho zle akým smerom sa tento svet a hlavne svet módy uberá, príde mi to choré a už len čakám na to, kým sa niekto podujme na to spraviť poriadky. Veď také šaty vyzerajú rozhodne lepšie, ak sú vyplnené krivkami. A na adresu Julie len toľko, že v tvári nie je vôbec pekná...a možno aj je, ale neskutočne otrasne ju zmachlili.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. nielen ze je vychudnuta, ale este aj priserne zmachlena

    OdpovedaťOdstrániť
  15. to sa hodnotiť nedá, ideálom krásy predsa nemôže byť 15 ročné dievča ... je len produktom pre modeling a až časom sa uvidí, čo z nej bude. Ale češka bola oveľa krajšia :)
    len ma stále desí tá vychudnutosť, je mladá, športuje, asi je normálne pre ňu, že tak vyzerá a snáď sa hladovkami netrápi. Osvete za ženskejšie tvary dali na frak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. No to snad ne?! Kdyby do ní foukl vítr, tak by to asi neustála... Nevím, jak to berou ostatní, ale je šíleně vychrtlá a vypadá strašně nepřirozeně... Kde jsou časy Cindy Crawford... :((

    OdpovedaťOdstrániť
  17. zdá sa mi príliš zmalovaná, takže ani neviem posúdiť či je pekná alebo nie...chudá síce je, ale skôr mi vadí že nemá prsia :/ ale ani to ne je zlé, skor to výrazné líčenie..a že prirodzená krása

    OdpovedaťOdstrániť