search in this Website

štvrtok 1. júla 2010

Leto s gumou na nožičkách ;)

     Na úvod obdivujem všetkých tých z Vás, ktorí aj v takomto krásnom počasí zo seba sypú jeden príspevok za druhým..  Ja som rada, že žijem.. ;) Keď nie som v robote, ležím pri vode, keď nie som pri vode, som na hrádzi, keď nie som na hrádzi čítam knihu a keď mám múzu píšem pár kapitol do tej mojej.. (budúcej) ;) No ale poďme k veci..

     Už dlhšie mi nedá spávať jedna návrhárska vychytávka, a to guma na nohách. Nemyslím teraz gumu v podobe gumákov, ale všetko ostatné. Mám na mysli éru, ktorú odštartovala Vivienne Westwood   s dnes už preslávenými Lady Dragon slingback heel, ktoré boli súčasťou jej kolekcie Anglomania.  Sú totiž vyrobené z gumy. 
     Jeden čas som dokonca váhala nad ich kúpou, vlastne ešte aj stále váham, ale možno počkám až do svadby. Vedela by som si ich totiž predstaviť k svadobným šatám. ;)


          Po tejto vydarenej kolekcii prišli s gumou na trh nemenej ospevované módne hviezdy ako Louboutin, ktorého tohtoročná kolekcia sa gumou len tak hemží. Karl Lagerfeld, ktorý jej venoval minulú, ale aj tohtoročnú letnú sezónu a mnohí ďalší..

Chanel



Christian Louboutin



     Čo ma však trápi je pohodlnosť. Keďže tie šľapky od Chanel mám doma, viem že to nie je med lízať. Popravde môžem ich nosiť len na krátke vzdialenosti a to najmä večer, lebo cez deň sa v nich pekelne šmýka noha. A teraz si predstavte mať tie Louboutinky na nohách cez deň, kedy sa Vám pri normálnom pohybe noha potí. Ako to asi pod tou priesvitnou gumou vyzerá? No neviem si to predstaviť (alebo nechcem), tak ak s tým niekto máte skúsenosti, dajte mi prosím vedieť. ;) To je totiž to čo ma zatiaľ odrádza od kúpy nasledujúcich topánočiek :




     Sú zvláštne. Ja viem. Nemôžem si pomôcť. Niečo ma na nich strašne priťahuje. Viem si ich predstaviť k toľkým kúskom z mojej skrine.. :) No ale tá priesvitná guma.. Tá mi robí neskutočné vrásky. Ale ako sa poznám, nakoniec to asi risknem a vyskúšam na vlastnej koži. 

Čo si o tomto divnom trende myslíte vy?

A na záver pár ukážok z neznačkových gumených topánočiek ;)




      Musím sa priznať, že aj napriek tomu, že som Loubotinova verná faninka a červenú podrážku u mňa vidieť často, tieto jeho vybíjané "gumáky" by som asi nechcela ani zadarmo. I keď zadarmo? :) To som asi prehnala
Xoxo Kata ;)

7 komentárov:

  1. me se nejvic líbí od Vivienne Westwood, nebo Mellisa, trend je to zajímavý, ale nějak mě to neláká.. předpokládám, že materíl bude mít nějaké vychytávky proti pocení nohou a tak... z gumových botek zůstávám osobně radši jen u žabek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No toho sa obávam, ze to je taky material, u ktoreho si neviem predstavit, ze by to mal proti tomu poteniu zabezpecene..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neviem, co kazdy vidi na V.Westwood lodickach, mne sa absolutne nepacia. Zato tie Louboutinky su skvele. Aj Chanel by boli, nebyt toho peria....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som zatiaľ v štádiu:nelíbi se mi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. P. Mna moje Chanel slapky nie.. Ale za to sa neuveritelne smykaju.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Myslim ze je jasne,ze sa smykaju,vsak je to len guma,a kombinacia spotena noha v lete,a odreta od gumy...nieje nic prijemne,viem to z vlastnej skusenosti :(.Mam jeden par takychto gumakoidov neznackovych,este po mamke,su krasne,ale za tie otlaky nestoja....takze su len na vystavke v polici :)))

    OdpovedaťOdstrániť