search in this Website

nedeľa 7. apríla 2013

Keď majú svadobné kytice štýl alebo aj Wedding flowers by Róbert Bartolen

 O tom, že aj všedné kvetiny môžu byť sofistikované.. 
O tom, že nie je svadobná kytica ako svadobná kytica..
Ale aj o tom, že nahé dokonalé telo modelky Evy Cifrovej a zmyselné kytice z novej kolekcie floristu a módneho návrhára Róberta Bartolena k sebe jednoducho ladia..
















Vkusné, moderné, štýlové, originálne

Foto: Noryk Eggenhofer

3 komentáre:

  1. Velmi zaujimave! Len je tazke sa sustredit na tie kytice :) Ale vkusne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrý deň, ja som Josef Lewis. Spoľahlivý, oprávnený a akreditovaný veriteľ. Vypožičiavame všetky druhy úverov veľmi rýchlo a jednoducho, osobný úver, automobilový úver, úver na bývanie, študentský úver, podnikateľský úver, úver Inventor, konsolidácia dlhu. atď

    Získajte dnes schválené podnikové alebo osobné pôžičky a získajte finančné prostriedky v rámci toho istého týždňa aplikácie. Tieto osobné pôžičky môžu byť schválené bez ohľadu na váš kredit a je tu veľa šťastných zákazníkov, aby túto zálohu podporili. Ale dostanete nielen osobný úver, ktorý potrebujete; dostanete najlacnejšiu. To je náš sľub: Garantujeme najnižšiu sadzbu za všetky pôžičky s voľnými kolaterálmi.

    Snažíme sa ponechať pozitívny a trvalý dojem prekračovaním očakávaní mojich zákazníkov vo všetkom, čo robím. Naším cieľom je zaobchádzať s dôstojnosťou a rešpektom pri súčasnom poskytovaní najkvalitnejších služieb včas. Žiadne sociálne poistenie Požadované číslo a žiadna kreditná kontrola sa nevyžaduje, 100% zaručená. Ak máte záujem o úver a máte podvody, prosím, okamžite odpovedzte pomocou nižšie uvedených podrobností.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Call / WhatsApp: +16626183756 ďakujeme



    OdpovedaťOdstrániť