search in this Website

utorok 17. júla 2012

Novesta by Lukáš Kimlička / IN alebo OUT?

     Novesta je pomerne nová (streetwear obuv od 2010) no napriek tomu už dostatočne známa slovenská značka najmä streatwear obuvi. Je to jedna z mála kvalitnách a štýlových slovenských značiek, ktorá si našla svojich prívržencov a nadšencov, a tak mohla rozbehnúť svoju výrobu vo veľkom. Vlastniť dizajnové gumáky Novesta alebo akékoľvek tenisky z ich rady „Walk with style“ túži už pekná hŕstka mladých ľudí nie len na Slovensku ale aj v susednom Česku a ďalších okolitých krajinách.
     Novestu obľubujú zväčša kreatívni mladí ľudia s vlastným štýlom a názorom na život, a práve túto cieľovú skupinu prekvapila nová kampaň, ktorú nafotil známy slovenský návrhár a fotograf Lukáš Kimlička.  Na internete sa rozprúdila celkom živá debata k tejto kampani, o tom či je vhodná, o tom komu je určená, o tom koho oslovuje a koho odrádza. Ale koniec koncov posúďte sami.. :)









 Tak ako, páči sa Vám kampaň zachytená  Lukášom Klimičkom s jeho typickým rukopisom a nadpozemskou dokonalosťou, alebo si viete k Noveste predstaviť úplne inú kampaň a Lukáš podľa Vás tento raz šliapol trošku vedľa.. ? :)

Dajte mi vedieť!

5 komentárov:

  1. podľa mňa to vyzerá super! ľuďom sa asi nepáči, že tam nie je nahá žena, ale chlap :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne :) https://www.facebook.com/Nikadesignjewellery

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Môžem povedať,že za mňa je to krok vedľa a určite by som privítal lepšiu kampaň, než kampaň založenú na nahom chlapovi. Just sayin'

    OdpovedaťOdstrániť
  4. eee, nahý chlap v topánkach? to sa nebezpečne podobá na nahého chlapa v ponožkách a nahý chlap v ponožkách je absolútne e-e... bobba :-)

    OdpovedaťOdstrániť