search in this Website

štvrtok 21. júna 2012

Róbert Bartolen - Wedding dress fashion show 2012

     13. Júna 2012  v éterickom prostredí koncertnej sály Kostola Klarisiek v Bratislave odprezentoval svoju kolekciu svadobných šiat pod názvom Purley jeden z najlepších slovenských návrhárov a zároveň výborný florista Róbert Bartolen


     Božskú atmosféru dotváral živý symfonický orchester, a tak za rytmu Vivaldiho a jeho 4 ročných období sa modelky predviedli v exkluzívnej kolekcii pozostávajúcej z 12 svadobných šiat. Okrem ročných období sú modely rozdelené aj podľa typov žien. Pre tie rafinované je tu - Refining, pre romantické- Romantic,  pre vznešené- Royal a napokon pre tie s dušou rebela- Rebel.
     Róbert dokázal svojimi modelmi rozbúchať nejedno ženské srdce.Vďaka materiálovej, strihovej, ale aj štýlovej rôznorodosti si každá žena mohla nájsť to svoje. Heslo, v ktorej sa celá kolekcia niesla "Byť sama sebou - Byť tou najčistejšou" sa odrážalo v každom jednom modeli. Žena, ktorá sa cíti v šatách sama sebou je jednoznačne tou najkrajšou. Čistota, prirodzená krása, dokonalá harmónia, súhra... Aj vďaka  týmto  atribútom návrhárovi tlieskala celá sála. A nie je sa čomu čudovať.
    
Purely je plná vášne, noblesy, nežnosti, no zároveň je plná sexepealu. Je presne taká, akou túži byť každá žena vo svoj svadobný deň - dokonalá!

 
ROMANTIC
     Kolekcia Romantic  necháva naplno rozkvitnúť ženskú krásu a jedinešnosť. Príjemné tóny púdrovoružovej a slonovinoivej  dotvárajú prvky čipky a  veľkých kvetov. Romantic je pre ozajstné princezné, ktoré nechcú len snívať, ale chcú najmä prežiť svoj sen.






REFINING
Vzdušné priesvitné materiály, jemne odhaľujúce časti tela sú pastvou pre oko. Žiadostivosť, sebavedomie, ale zároveň krehkosť a jemnosť, to sú synonymá tejto kolekcie, ktorá nazerá do hĺbky ženskej duše.






ROYAL
Noblesná tak ako len žena noblesná môže byť. Honosná tak, ako len kráľovná vie byť  a zároveň nežná, tak ako každá nevesta chce byť.




REBEL
Na prvý pohľad nedostupná a chladná , no napriek tomu stále žiadaná a odhodlaná, taká je žena, ktorá na sebe nosí šaty z kolekcie Rbel. Zimné obdobie sa odráža najmä v metalickej striebornej, ale podšívky sú z príjemných teplých materiálov, a tak sa nevesta cíti ako v bavlnke.





       Róbert Bartolen pripravil precízne ušitú kolekciu svadobných šiat, ktorá vyzdvihuje ženskú krásu. Šaty  z kvalitných prírodných látok, či prekrásne detaily, to všetko dotváralo pocit luxusu a éterickosti. Návrhár nenechal nič na náhodu a zážitok z prehliadky umocnilo aj prostredie bratislavského Kostola Klarisiek so živým symfonickým orchestrom.

Umenie zachytené v kusoch látky pretvorené do majestátnych svadobných šiat... Kto by odolal. :)
Ja veru, len ťažko. Robko ďakujem za pozvanie a prajem veľa inšpirácie pri príprave ďalších kolekcií.


Foto: Feminity, SITA

3 komentáre:

  1. prepáč, tvoj blog je čoraz viac obyčajným reklamným miestom. A nejde ani tak o tento post,ako o príspevky v poslednom období. zo začiatku som sem chodila oveľa radšej. I

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Iva, v prvom rade, ak si za svojim názorom stojíš, tak sa zaňho neospravedlňuj... A áno, môj blog je reklamným miestom. A od začiatku ním aj bol. Tipujem, že si prvé príspevky ani nevidela. Ale zdá sa ti, že keď píšem napríklad o Christianovi Louboutinovi, čo bol pred tromi rokmi môj prvý článok, tak som mu svojim spôsobom nerobila reklamu? Na mojej stránke, alebo ak chceš blogu, mám zväčša články o tom, čo ma zaujíma, čo sa mi páči a také veci prirodzene propagujem. Nikdy nerobím reklamu niečomu s čím sama nie som spokojná, alebo nepíšem článok o niečom čo sa mi nepáči. Samozrejme ak nepočítame články, ktoré sú na to špeciálne určené.

      Ja osobne som hrdá na to, že po troch rokoch mi táto stránka konečne začala prinášať aj ovocie. Napriek tomu, že kvôli pracovným povinnostiam nemám toľko času sa jej venovať, návštevnosť mi neustále narastá. Otvorili sa mi dvere aj k rôznym pracovným príležitostiam. A áno dokonca sa mi už aj podarilo nejaké to euro zarobiť za PR článok. A to je hanba, že napíšem člínok o tom, čo sa mne osobne páči?

      Alebo čo ti vadí, že si na mojej stránke mala možnosť vyhrať topánky za 100 eur podľa vlastného výberu? Alebo, že odporúčam kozmetiku, ktorá je jednotkou vo svojej oblasti? Alebo ti vadí, že prezentujem slovenských návrhárov na ktorých prehliadky som sa dostala práve vďaka tomu, že roky vo svojom voľnom čase ťukám do klávesnice a píšem o tom, čo mňa alebo iných ľudí môže zaujímať?

      Alebo ti hádam vadí, že radím čo si obliecť na promócie, štátnice či stužkovú? ...

      V každom prípade, ak sa ti u mňa nepáči tak ma to mrzí, ale ja rozhodne koncept svojho blogu meniť nebudem. A ver mi, že dôkladne selektujem PR články a rozmýšlam o čom písať budem a o čom nie.. A aj naďalej budem vďačná za všetko čo som dostala vďaka mojej usilovnosti zadarmo, alebo za každé euro, ktoré sa mi vďaka blogu podarilo zarobiť a najviac si vážim, že som mala možnosť spoznať veľa významných slovenských návrhárov, stylistov, fotografov, a že s nimi môžem spolupracovať, priateliť sa a pracovať na rôznych projektoch.

      Ešte raz opakujem, že ak sa ti už u mňa nepáči, tak ma to síce mrzí, ale koncept svojej stránky meniť tak skoro rozhodne nebudem.

      Ďakujem za názor. Pekný deň...

      Odstrániť
  2. Tie posledne z kolekcie Refining su naj :)

    OdpovedaťOdstrániť