search in this Website

štvrtok 7. júna 2012

Factory WTF?! slovenská módna značka, ktorá má šmrnc!

     Ak aj vy patríte k tým, ktorí už slovenskú módnu scénu pomaly začali zatracovať a nadobudli ste pocit, že okrem spoločenských šiat a rób sa tu nič veľavýznamné nešije a nepredáva, tak zbystrite pozornosť! Na scéne sa objavilo nové návrhárske duo, a že to nie je len tak hocijaké duo, to Vám bude po zhliadnutí WTF?! modelov hneď jasné. :)



     Za touto novou módnou značkou sa skrýva "šialené" návrhárske duo Milan Švingál a Klementína Tomrecaj. Obaja milujú život a modely navrhujú práve pre tých z Vás, ktorí nesedíte len tak v kúte, ale chcete vystúpiť z davu, vyraziť ostatným dych a poriadne to roztočiť.



     Ste mladí a plní energie? Milujete netypické strihy? Páči sa Vám jemne kontroverzný štýl a tyl Vám nie je cudzí? Potom je WTF?! rozhodne aj pre Vás.



     Práve "Custom made", a teda výroba oblečenia priamo na mieru a podľa chuti zákazníka, Vám zaručí obrovskú dávku originality. Aj keď v budúcnosti by sa Milan a Klementína radi presadili aj svojou ucelenou kolekciou bežne dostupnou v obchodoch, momentálne si nejaký ten originálny kúsok neváhajte vypýtať priamo cez ich stránku na factorywtf.sk 

Ivica Sláviková v modeli WTF?! na predpremiére slovenského filmu Tigre v meste

     Asi Vám je jasné, že o prvú autorskú kolekciu týchto rebelov je záujem ako o teplé rožky. Bodaj by aj nie, veď konečne je tu niečo iné, zaujímavé a hlavne neskutočne sexi! Značku si obľúbili mimo iného aj Ivica Sláviková, Majk Spirit, Patricia Vittek, Jana Tomas, či dokonca aj Milla Jovovich. Tak ako, dostala už WTF?! aj Vás?:)

Majk Spirit na preberaní ocenenia Slávik 2012

Patricia Vittek na svojom turné


     A teraz si už pozrite upútavkové video, ktoré bolo pripravované k párty WTF?!, ktorá sa konala v bratislavskom The Clube. Okrem pestrofarebných štýlovo oblečených slečien, ktoré celý večer pobehovali po clube a vzbudzovali neskutočný záujem všetkých (áno, nie len mužov:)) sa vo WTF?! modeloch objavili aj dievčatá z tanečnej skupiny  Ladylicious módna návrhárka Emma Klein, ale aj slečny z projektu Face of Fashion TV.


Jana Tomas a Jessica Simonfy


módna návrhárka Emma Klein v roli modelky, v spoločnosti návrhára WTF?! Milana Švingála

napravo Jana Tomas v modeli WTF?!, známa najmä vďaka projektu Face of Fashion TV


modelky v The Clube v modeloch WTF?! Svedčí im to, však?:)

tanečná skupina Ladylicious, ktorá to na parkete poriadne roztočila! :)

Tak čo hovoríte na túto spŕšku farieb a originálnosti v podaní WTF?! podminila si Vás, alebo zostanete pri overenej  klasike? :) Dajte mi vedieť! :D


__________

Foto by Jakub Šteinecker; P.Harum
Video directed by Igor Kovacs, Camera by Jakub Šteinecker

21 komentárov:

  1. klementinu poznam osobne a sice toto nie je nič pre mna, silno jej (im) držim palce, priaznivcov si určite ziska! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. teeeda, vypadá to vážně skvěle :) a je fajn, že se značka začíná dostávat i do celosvětového podvědomí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak za mna urcite plusovy bod, vydarene velmi! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Podla mna nic nove pod slnkom, podobne veci sa robili pred 10rokmi, a robia sa stale. "Nacochrat" par metrov tylu dokaze kazdy, na to je myslim oznacenie navrhar neadekvatne. ....to je moj nazor, kazdopadne drzim palce kazdemu novemu pocinu na tomto malom Slovensku, len si myslim, ze to ze niekto pouzije neonovy tyl, riflovinu a da to na par svojich "celebritnych" kamosiek este neznamena ze je to "kontroverzna moda" :)))))) nech sa im dari

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práve o to ide, bežne dostupné to asi tak skoro nebude a to že to niekto navlečie na naše "celebrity"(hahahha:D) neznamena hneď že je to štýlové a módne. Keď sa to bude dobre predávať až potom to bude móda ktorá sa zrodila a aj prerazila na Sk. Zrod ešte nič veľklepé neznamená

      Odstrániť
  5. líbí se mi barvy mám ráda svítivé !:)) až tka nejhorší to není :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. naozaj veľmi pekné, ale na mňa príliš žiarivé :D aj keď Majkova košela...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mam tyl rada, asi najradsej zo vsetkych latok, a modely maju super, ale zas tiez mi to nepride nejake extra spica originalne, take suknicky z nazberaneho tylu maju aj decka na tanecnych sutaziach...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zanni tak v prvom rade myslim, ze WTF?! Nie len o tyle, kedze aj tato prva kolekcia sa sklada z latkovych, kozenych a aj riflovych sak, korzetov, siat, nohavic a dokonca aj plaviek. A podla mna je ta originalita prave v tom, preniest tu suknicku z detskych vystupeni do "bezneho" dospelackeho prostredia plneho partys, prehliadok a jednoducho vsade tam, kde sa to odvazime nosit. ;) v kazdom pripade dakujem za nazor.

      Odstrániť
  8. PODLA MNA SUPER!!
    presne moj styl!
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. rozhodne sa mi pacia tie farbicky!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Páči sa mi to. Nie je to to, čo bežne nosím samozrejme, ale myslím si, že raz za čas by som si takéto niečo na seba hodil veľmi rád (samozrejme mám na mysli tylovú sukničku.... :D).
    A WTF Milla??? Idem googlovať foto, lebo tú ženskú zbožňujem!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. rada by som si pozrela Millu v tom.
    mne sa to nepáči, nie všetko čo si celebritky nahodia na seba, alebo nejaké tanečníčky dajú na seba je hneď aj pekné.
    No a extravagantné mi to tiež moc nepríde, skôr obyčajné a bez nápadu. Jedna americká dvojica (Heatherette)niečo podobné už robila pred niekoľkými rokmi, ale o veľa lepšie. to mi už príde aj originálne aj extravagantné.
    Na slovensku sa roztrhol mech s návrhármi a inými umelcami.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja Vás niektorých ľudí naozaj nepochopím, nie aby ste boli radi, že konečne máme aj slovenských návrhárov, a že konečne sa naša módna scéna niekam posúva.. veď nie každému sa musí páčiť všetko, ale aj tak sa radšej tešíte z amerických návrhárov ktorí sú o toľko kreatívnejší a lepší od tých našich? myslím, že to je skôr hanba toho vnímania a nie našich kreatívcov.

      pekný deň.

      Odstrániť
    2. a v tom je rozdiel. Nie každy ich berie tak ako ty, že "slovenský návrháry" pre mňa zatiaľ nie sú ničím, vešať neónové v bežnom živote nenositeľné šaty na "celebrity"vie každý

      Odstrániť
    3. Absolútny súhlas s Anonymným. Zastávať si niečo, len pre to, že je to "jediné" na slovensku je absolútne zaujaté a hlúpe. Si predstav, že máme jednu farmaceutickú spoločnosť, čo vyrába liek proti rakovine ale nefunguje. Tiež napíšeš: "nie aby ste boli radi, že konečne máme aj slovenských bla bla bla..! ? Podľa mňa je to nevkusné, absolútne odporné, nepriateľné do spoločnosti a celkovo trápne. A dúfam, že ma tu začneš "hejtovať", len pre to, že sa mi táto komédia na oblečenie nepáči, a vyjadril som svoj názor. Račej nahý ako v tomto. ;)

      Odstrániť
  12. super, uzasne, hned by som si vedela vybrat!! haha ale fakt, uz som si hladala ich stranku ale nikde nic, ze kde tie saty siju, ci maju viac kusov, alebo kolko stoja, nevies nahodou?? naozaj jedny by sa mi urcite hodili, momentalne milujem neonove farby :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Presne takéto vecičky chýbajú na našom fádnom slovenskom trhu...Ale celkom by ma zaujímalo kde sa k ním dostanem? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Anonym.. :) kedze dizajneri WTF sa momentalne venuju výrobe oblečenia priamo na mieru, tak najrychlejsie sa k nim dostanes ak ich budes kontaktovat na kontakty uvedene na ich webw. :)

      Odstrániť
  14. Mila Katka webova stranka nefunguje, takze informacie su nedostupne, mne sa ich styl paci a rada by som bola aj klientkou, ale kde sa dopatrat kontaktu, ked nikde nic nie je? ... :(

    OdpovedaťOdstrániť