search in this Website

piatok 27. mája 2011

Prehliadka Lýdie Eckhardt mojimi očami

     Šarmantná, milá, profesionálna, zaujímavá... aj takáto je Lýdia Eckhardt a aj takáto bolo jej prehliadka v Bratislave, ktorá sa uskutočnila 19. mája na zrekonštruovanom štadióne Ondreja Nepelu a bola  zároveň zavŕšením štyroch prehliadok, ktoré sa konali po Slovensku v rámci 20-teho výročia jéj módneho domu.

    
     Ak ste boli na prehliadku pozvaní, ale nedostavili ste sa, môžete ľutovať. Počas celej prehliadky panovala veľmi dobrá nálada a uvoľnená atmosféra, ktorú dotvárali najmä Jaro Beker a Robo Opatovský, keď na pódiu s modelkami hrali jedno veľké, ale veľmi príjemné divadlo. 
     Milo prekvapená som bola aj z moderátorky Jarmily Lajčákovej-Hargašovej, ktorá uvádza všetky Lýdiine prehliadky a dokonca vyzerala dokonalo aj v sukni v ktorej moderovala Lýdiinu prehliadku v roku 1996. Zatieniť sa Však nenechala ani jej dcéra Vanesa, tá bola  jednou z prvých detských Lýdiinych modeliek vôbec a  vyrástla  z nej prekrásna dáma s telom a tvárou modelky, takže nie je pochýb o tom, že jéj mólo naozaj pristalo, aj keď z jej strany bolo vidieť menšiu trému.










 zdroj: archív Lýdie Eckhardt a nevesta.sk

     Táto prehliadka bola špecifická najmä v tom, že nepredstavovala len najnovšiu kolekciu, ale bola akýmsi repete 20-tich rokov pôsobenia Lýdii na slovenskej módnej scéne. Atmosféru dotvárali aj videonahrávky z minulosti a taktiež samotná Lýdia, ktorá svoju tvorbu v zázname pekne zhodnotila. 
     Nezabudla sa tiež poďakovať všetkým, vďaka ktorým je jej značka tak úspešná a pozvala hostí na príjemný raut, kde sa naozaj snažila venovať každému jednému hosťovi. A to už je čo povedať, keďže tam mala vyše 700 ľudí.

Ak Vás zaujímajú oficiálnejšie informácie, pozrite si aj môj článok, ktorý vychádzal z tlačovej správy- TU. Mne sa na prehliadke veľmi páčilo a aj keď sa mi miestami modely úplne nepáčili, celkový dojem hodnotím  pozitívne. Lýdii prajem v jej tvorbe ešte veľa takýchto pekných chvíľ a úspechov. :)

Ps: kto ma našiel na fotke? :)
Xoxo, Katka


17 komentárov:

  1. musela to byt vydarena akcia :) a dcera Hragasovej je fakt kus :) a ty si ta so zltym kvietkom na hlave? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oh Lydiu mám rád :) Dostala ma jedným jej skorším rozhovorom v nejakej TV, kde spomínala ako začínala... Každopádne, je to človek s charizmou:)
    Niektoré modely mi rezonujú menej, niektoré viac, ale to asi ako u každého návrhára. No väčšinou sú to veľmi vydarené kúsky....
    z týchto fotografií ma najviac zaujal model z štvrtej fotografie zhora.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. keď som na to videla plagát, chcela som to vidieť...ale potom som zistila že to je len pre pozvaných, takže nič no :D fotky sú pekné, vyzerá to tam super... pozrela by som si takýto súhrn 20tich rokov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. F.F. Moni nebolo to len pre pozvaných myslím, že sa dali kúpiť aj lístky, ale podla mňa boli veľmi drahé

    OdpovedaťOdstrániť
  5. fotky vypadají moc dobře, mohlo to být fajn!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. má nádherné modely, niektoré ma veľmi oslovili :)

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvělé fotky ze skvělé přehlídky, děkuji za příjemné počtení :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To som teda netušila, že Hargašovej dcéra sa pohybuje v modelingu, aj keď všimla som si, že má veľmi peknú tváričku už dávnejšie:)
    Pekné fotky, a áno našla som ťa:) Super kvet!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja som Ťa hneď zbadala ! :)
    dobrý článok... ja konkrétne všetky jej modely nemusím, lebo sú na mňa robené až príliš "konfekčne"? ťažko to vyjadriť, skôr sú určené starším ženám... ale to je len môj názor...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Akoto, že ste ma všetci hneď spoznali, však ani poriadne nemôžete vedieť ako vyzerám.. :) A inak Zuzka máš pravdu, veď oni aj sú robené väčšinou pre kategóriu 25+ (subj. názor)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. úžasné články, skvelé fotky a fakt super blog! máloktoré blogy ma oslovia hneď takto ako tvoj! som nový follower! a veľmi sa teším, že som sem klikla :)
    ďakujem za milý komentár!:)

    http://wannabeblondelaura.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. No pre mna je Lydia E. stara baba co robi modely pre stare baby... Ked vidim tie modre saty na tretom obrazku od spodu a vidim ako je nap...u usity ten korzet tak sa pytam, jak je mozne, ze robi uz tak dlho a progres nula :)

    Viem, ze negativne komenty ludia nelubia, ale ked ide o lydiu, tak fak of :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Jů ty šaty vypadají všechny zajímavě a krásně :)
    A děkuju za komentář!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Zlty kveet :)
    Inak to sa mi len zda, alebo ma Hargasova k tym ruzovym satam silikonove ramienka??

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ak aj má tak ja som si to nevšimla... :) venuj sa podstatnejším detailom.. napr. si pozri moj najnovší post :)

    OdpovedaťOdstrániť