search in this Website

utorok 10. mája 2011

Osobný módny poradca pri nakupovaní? Jednoduchá odpoveď- Go try it on!

     Nepoznám jedinú ženu vo svojom okolí, ktorá by niekedy nepotrebovala v skúšajúcej kabínke ďalšiu dobrú dušu, ktorá by vydala verdikt- kupuj! / nekupuj! Priznajte sa, koľkokrát sa Vám stalo, že ste posielali z kabínky MMS-ku mamine, kamarátke alebo priateľovi? Tŕpli ste kedy Vám konečne príde odpoveď a vďaka ich poradeniu ste sa nakoniec rozhodli danú vec kúpiť? :) Ak ste aspoň raz potrebovali poradiť, či sa Vám daná vec/outfit hodí, tak čítajte ďalej :)



     Na módnom trhu sa už dlhšiu dobu pohybuje aplikácia pre mobilné telefóny, ktorá uľahčuje fashion-loverom život. :) Jednoduchými krokmi si do svojho I-phonu alebo iného androidu stiahnete aplikáciu Go try it on! a už v kabínke nikdy nebudete musieť byť sami. 
     Pomocou aplikácie nahráte kedykoľvek a kdekoľvek fotku, publikujete ju, oboznámite ostatných na akú príležitosť daný outfit potrebujete a už len čakáte na rekacie ľudí z celého sveta. Behom pár minút má ktokoľvek, kto aplikáciu používa buď prostredníctvom internetu  webovej stránky, alebo aplikácii v telefóne možnosť ohodnotiť Vašu fotku verdiktom "wear it" alebo "change it", poprípade môže pridať krátky komentár či otázku. 
     Ak patríte skôr k tým, ktorí radi hodnotia, ale neradi sa ukazujú, máte možnosť postaviť sa do role hodnotiaceho, kedykoľvek zapnúť aplikáciu a rozdávať Vaše verdikty, rady, postrehy... Ja to využívam najmä v tedy, keď neviem v noci zaspať. :)

Tak ako? Poznáte? Vyskúšali ste? Ako sa Vám pozdáva takéto prepojenie techniky s oblasťou módy? :)
Xoxo, Katka

16 komentárov:

  1. Dobrý nápad táto aplikácia, ale verím tomu, že má svoje pozitívne aj negatívne stránky.
    Niekomu z toho môže až tak prepnúť, že si pomaly nebude môcť kúpiť ani ponožky bez toho, aby sa o tom neporadil s celým svetom. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som to využila iba raz, ale pomohlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. páči sa mi to :) I-phone nemám, no čo už ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neznám a okamžitě instaluji! Vychytané ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pocula som o tom uz davnejsie aj by som to vyuzila keby moj mobil podporoval tieto aplikacie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja už som o tom počula véééľmi dlhý čas dozadu.. Keby som mala android, okamžite si to sťahujem :D
    Super vec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Někdy jsem nerozhodná. Svůj styl beru jako velkou část mého já a tak si svá ne/rozhodnutí nechávám na sobě. Věřím v sebe, včetně svých špatných rozhodnutí. :) Mnohdy mi taky poradí stav účtu. :D Takové rady rozdávám nerada, protože věřím, že styl je něco osobního a když neznám osobu, mohu posoudit jen estetickou stránku věci a ta je zase moc osobní. Proto obdivuji stylistky a stylisty.

    Uff, to jsem se rozepsala.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to muže byt dobrá věc:)
    http://chuckina-fashiondiary.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. skvely napad, napr. ak idem sama nakupovat permanentne posielam znamym MMS (aj niekolko v priebehu polhodiny) :) diki , ze si pridala odkaz :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja som rozmyslala, zeby som si dala niekde inzerat, ze fungujem ako osobny nakupny poradca. v zahranici je to bezne, ale pochybujem, zeby mi za take nieco na slovensku niekto platil

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Slovensku funguje poradenstvo pri nákupoch - personall shopper už dávno, nie je to nič neobvyklé. Robia to stylisti bežne, napríklad http://www.vizazista.sk/nakupy-imidzove-poradenstvo.html

      Odstrániť
  11. Giveaway :)zvu tě :)

    http://c-m-writer.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. čosi, tak o tomto som ešte nepočula, ale podľa mňa super nápad :)
    len potom keby niekto anonymne komentoval negatívne komenty, neviem či by mi to bolo po chuti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Vyzera to byt celkom sranda, len neviem, ci by som sa tak fotila a cakala v kabinke, kym mi to ludia odporucia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. líbí se mi, a moc!!! bohužel nemám I-phone, tak jdu aspoň hodnotit ;)
    Fashion&Chocolate

    OdpovedaťOdstrániť
  15. to je uplne super!!! len škoda ..že nemám žiadny android ani nič také.. :D (jedného dna budem určite na tomto programe fičat :D)

    OdpovedaťOdstrániť