search in this Website

nedeľa 15. mája 2011

Christian Louboutin - módna ikona miliónov žien

     Zajtra to bude presne rok, čo som sa rozhodla blogovať a čo uzrel svetlo sveta môj prvý príspevok. Chudáčik, do dnešného dňa nemá ani jeden komentár, ale ja som s ním tak spokojná, že bez jedinej zmeny Vám ho ponúkam opäť. :) Dúfam, že teraz sa už stretne s lepším ohlasom...

     Mimochodom zajtra ma tiež čakajú štátnice a obhajoba práce, takže pevne verím, že na mňa budete myslieť a posielať mi pozitívnu energiu! :)

    A ak mi tie štátnice zajtra dobre dopadnú, tak sa veru máte na čo tešiť, lebo na Vás čaká obrovské obdarovávanie v podobe balíčkov od vynikajúcej prírodnej kozmetiky Yves Rocher.
Tešíte sa? :)

Takže, Dámy a páni - Christian Louboutin ako začiatok úspešného blogovania na Diamonds Fashion! Ďakujem, že ste! :*
Vaša Katka


Určite na svete existuje žena, ktorá nevie komu vďačíme za červené podrážky. Ale na svete určite neexistuje žena, ktorá pozná tvorbu Christiana Louboutina a nechcela by mať doma aspoň jeden pár jeho -do- -ko- -na- -lých- topánok. :) Kto je Ch. Louboutin a prečo ho vlastne milujeme?

Muž červených podrážok
už ako študent trávil celé hodiny kreslením a navrhovaním topánok. Svoj prvý butik otvoril už v deväťdesiatych rokoch, no legendárna červená farba podrážok prišla až neskôr a bola viac menej náhodou. Keď raz sedel s novým párom topánok v ruke pred jednou so svojich prehliadok niečo mu na nich chýbalo. Energia. Keď uvidel ako si jeho sekretárka maľuje nechty výrazným červeným lakom zobral jej ho a natrel ním podrážky. A jedinečnosť bola na svete. ;) Od roku 1992, sú teda červené lakované podrážky jeho vlastný podpis. O ochrannú známku požiadal až v roku 2007 a odvtedy nikto iný červené podrážky používať nesmie...

Zatiaľ čo iní módní návrhári investujú milióny do svojich reklamných kampaní. Christian Louboutin už dávno nemusí. Jeho topánky na najvýznamnejších ženách sveta robia reklamu samy za seba. Sú na prvý pohľad rozoznateľné, nezabudnuteľné a hlavne pohodlné, aj napriek svojim vysokým podpätkom.
Jeho obchody po celom svete sú štýlové a doslova praskajú vo švíkoch. Jeho najlepšie klientky nakupujú 500 párov naraz.
Sám o svojich slávnych červených podrážkach Christian Louboutin povedal:. „Chcel som prelomiť nudu na čiernych a béžových podrážkach, a preto sú moje všetky červené. Je to moja značka a som na ňu pyšný. Som muž červených podrážok.




















Tak ako, už ho aj vy milujete? ;)

17 komentárov:

  1. gratuluju k prvním narozeninám! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zajásala jsem, když jsem uviděla to červené Yves Rocher a ,,obdarovávání" v jednom odstavci. nemůžu se dočkat, miluju to :)

    a samozřejmě gratuluju

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Louboutin...mého srdce šampion ;) ale s těmi podrážkami si nejsem jistá, jak to je, nedávno jsem četla, že se soudí YSL, protože je taky použili. Každopádně jeho boty jsou nenahraditelné.:)

    A zítra držím palce a gratuluji ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. drzim palce na statniciach :) a vsetko najlepsie k narodeninkam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. držím palce, taky mě to za měsíc čeká ;)
    Fashion&Chocolate

    OdpovedaťOdstrániť
  6. gratulujem k roku, na balíčky sa tešíme..čiže držím palce na zajtra :) a článok je super, červená podrážka má skvelý príbeh vzniku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Doufám, že státnice i obhajoba diplomky dopadly na jedničku a že se zase brzy vrátíš psát své úžasné inspirativní postřehy! ;-) Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  8. hezký článek...a taky bych chtěla být hrdou majitelkou jednoho páru těchto botek ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. gratuluju blogu k narozeninam ja ted tez zacinam tak doufam, ze za rok muj blog bude taky tak navstevovany a ChL Miluju <3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nech ti to tak ide aj dalej! :)
    Louboutin je top, to bez diskusie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. drzim palce na statniciach (tiez ich mam onedlho) a tesim sa na yves rocher, milujem tu kozmetiku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Happy b-day a držím place! :)

    Červené podrážky jsou geniální. Díky za zajímavý článek.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. jeej ty uz mas statnice za sebou:)...hm mna to caka za par tyzdnov...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. on je ůžasný a ty boty jeho ještě víc♥prostě dokonalý! Jinak ten článek je velice zajímavý a konečně jsem se dozvěděla jak došel na to obarvit tu podrážku na červenou ;D rozhodně tě jdu sledovat;) máš boží články !:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. gratuluju k narozeninám :)
    A louboutin je dokonalý :)
    francebabyfashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Já bych tak strašně chtěla aspoň jeden pár louboutinek! Jsou nádherné, všechny.
    Skvělý článek! :)

    OdpovedaťOdstrániť