search in this Website

streda 4. augusta 2010

Oblečte si notebook ;)

     Obdobie nekonečných zliav sa nám aj napriek svojej nekonečnosti pomaly chýli ku koncu, takže predpokladám, že seba už ste obliekli od hlavy po päty. :) Čo tak sa zamerať na Vašich dennodenných pomocníkov ? :) Oblečete si notebook... :)



     Nálepky na notebooky nie sú ani na Slovensku žiadnou novinkou, no v poslednom čase ako by sa s nimi vrece roztrhlo. Kvôli Vám som prelúskla internet a našla pre Vás pár zaujímavých typov. 

1. nálepky na Apple








kúpiť ich môžete napr. ->TU<-

      Keďže predpokladám, že väčšina z nás nemá notebooky Apple presuňme sa na tie obyčajnejšie. ;) Bežné nálepky s krajinkami sú určite dostupné aj v sieťach TPD alebo NAY. No ak nemáte problém nakupovať cez internet určite máte širšie pole pôsobnosti..

  

     Naozaj pekných nálepiek je minimum no ak chcete byť originálny je tu šanca. www.artsablony.sk ponúka množstvo hravých nálepiek ako pre deti tak pre dospelých a druhá možnosť je opäť navštíviť Sashe. Pod názvom youNG SPIRIT prezentuje svoje vlastné originálne nálepky Júlia Kinderová.  
 








Ak Vás neoslovili žiadne tak smola alebo to ešete skúste ->TU<- a ->TU<- :)
Xoxo, Katka

8 komentárov:

  1. Ja uz dlhsie hladam nieco co by bolo zaroven modne, elegantne a vystihovalo by moju osobnost..:D snad tu pravu (nalepku) raz najdem..:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani ja som este nenasla.. :) Kebyze mam apple (co dufam, ze od vianoc by mohlo byt realitou :)) tak si beriem tie steklicky.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. už iba kúpiť nový notebook ktorý bude len a len môj a potom sa kúpia aj nálepky:)
    tie na apple sú skvelé!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uf, tak toto si ma teraz naozaj inspirovala. Ja mam sice mininotebook, ale uz som kedysi rozmyslala nad tym, ze si podobnu nalepku vyrobim bez toho, aby som vedela, ze nieco take uz existuje. Takze urcite do toho pôjdem, vdaka!

    A odpisala som ti u mna na blogu do diskusie, budem rada, ked sa pozries ;)
    http://berrynapoleon.blogspot.com/2010/07/dumka-vecerna-o-fashionblogerstve.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. toto je fajn. :) som to minule videla v nejakom časopise, fakt ma to dostalo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. prva, tretia a piata nalepka od apple - uplne naj .. este tak mat ten notebook od apple:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. preco ma vzdy apple to naj? :( :D asi si k svojmu iphonu zaobstarám aj NB od nich :) svoj terajsi by som asi nepolepil, je pekny aj bez nalepky :)

    madebyboy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som chcela jednu od young spirit a zmizla zo sashe :(

    OdpovedaťOdstrániť