search in this Website

streda 4. augusta 2010

Lovely Little Something

    
     Ak sa Vám zdá, že v poslednej dobe mám každý druhý príspevok handmade alebo obkukaný zo Sashe, tak sa Vám to nezdá. Je to naozaj tak. A čo mám robiť, keď najväčšou inšpiráciu a potešením sú mi v poslednej dobe najmä talentovaní slovenskí handmade výrobcovia? Neostáva mi nič iné len Vám ich predstaviť. Tak teda, kochajte sa so mnou ;)

S láskou vymyslené, s láskou robené...šialenosti ...

    sú podľa autorky samej  - Marianna Fajnorová - jej výtvory. Neviem síce či sú to šialenosti, ale určite sú robené s láskou. Lebo tak krásne kúsky by bez lásky vzniknúť určite nemohli. :) 
     
    V jej galérii výrobkov nájdete od neuveriteľne prepracovaných, originálnych a štýlových šiat pre malé princezné aj rôzne hračky, deky alebo klobúky. Zdá sa, že Marianine more inšpirácie nevysychá, práve naopak teším sa s čím originálnym príde na budúce. :)

     Je mi cťou  predstaviť Vám maminku a umelkyňu na plný úväzok. Resp. jej tvorbu:












     Ak by som mala deťúrence určite by behali v týchto krásnych šatočkách a válali sa po tých neskutočne pohodlne vyzerajúcich dekách. Teraz mi však nezostáva nič iné len kupovať darčeky a šíriť tvorbu tejto nadanej mamičky ďalej. :)

     Ak Vás jej tvorba zaujala a fandíte facebooku, nezabudnite sa šapnúť  do skupiny  Lovely Little Something  a dostávať tak pravidelné info. Myslím, že túto tému som vyčerpala  a doplniť ju môžete už iba vy vašimi komentármi, tak smelo do toho :))
Xoxo, Katka

9 komentárov:

  1. a niektoré sú vážne milé vecičky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. upřímně, až na ty kytkované šaty se mi to moc nelíbí... :) :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bee čaro je podľa mňa v tom, že je to opäť niečo nové. Dnešné veci pre deti sú všetky na jedno kopito... hello kitty sem my little pony tam.. Nič originálne. Myslím, že LLS je príjemným spestrením v dnešnom svete konzumu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mat napady a este ich aj krasne zrealizovat a este tym potesit aj kopec ludi ...hmmmm tak tomu hovorim skvela vec!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. sú to nádherné, hoci šibnuté :)), vecičky! na leto krásne. bude aj zimná kolekcia?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Katulik... ked vidim tie saticky, tak ma napadlo, ze Stelinka ma v oktobri svoje prve meniny.. Nie ze zabudnes !!!!!!!
    A sije aj na objednavku. potrebujem pre malu saty na svadbu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie cierne kvetovane satky su uzasne :) Skoda, ze nie som 2rocne dietatko :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Cheаp Handbags is very important for you to sсreen
    your persоnality, form and fashiοn. Hot ѕeason is coming ,lots of cheap Handbags
    are on sale. ) but yоu сan get away with a smaller handbаg, things won't get so lost in a smaller one.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. When іn doubt, take your bгidesmaіds out shopρing for thеir dresses or put together a guide of ωhat you'd like them to wear. No girls can discount to have a properly fitting and stylish little black dress. The sort of strapless Grecian adorn dress provides extensive pleating around the bust line with metal salt high middle bands, as well as being great for compact busted women.

    my page flapper dress

    OdpovedaťOdstrániť