search in this Website

streda 11. augusta 2010

Irregular Choice alebo aj vitajte vo svete rozprávok


     Ak na svete existujú topánočky, ktoré Vás vtiahnu do detských čias a  do sveta rozprávok sú to určite tie pod značkou Irregular Choice. Sú jedinečné, hravé, originálne, plné optimizmu a sú tu aj pre Vás.. .) 
      Napriek tomu, že ich rozpoznáte okamžite a obľúbili si ich aj svetové celebrity, ich cena zostala aj pre nás smrteľníkov prijateľná. Jeden pár takýchto výnimočných topánok Vás vyjde približne na 100$ a to vzhľadom k ich kvalite a popularite nie je najhoršie ;)

 "Znovunadobudnutie slobody, ktorá odišla s mladosťou"  je krédo zakladateľa a dizajnéra zároveň . Dan Sullivan založil svoj prvý obchod s netradičnou (nepravidelnou) filozofiu pred vyše 10timi rokmi  v roku 1999  v meste Brigthon, ktoré sa nachádza na južnom pobreží Anglicka. Behom niekoľkých rokov jeho popularita tak vzrástla, že mu už nič nebránilo otvoriť obchod vo veľkom New Yorku, kde si ho všimli aj návrhári svetového formátu a spolupráca bola na svete.V poslednej dobe mám pocit, že sa touto hravou a nápaditou značkou nechala inšpirovať aj značka Miu Miu, ktorá vo svojej poslednej kampani má atypické platformy s detskými motívmi.
( BTW o topánočkách Miu Miu sa mi v noci snívalo, takže nejaký post Vás určite neminie:))

Prijali by ste jeden pár takýchto rozprávkových topánočiek? ;)

A na záver len prepáčte, že Vás teraz trošku zanedbávam skoro vôbec nie som na Slovensku a na blog mám tento mesiac veľmi málo času.. :(
Xoxo,Katka

7 komentárov:

  1. ano, taketo topanky by sme prijali :) najma tie druhe zhora :) by som sa naparovala v nich, keby som videla, ako mi ich ludia ocumuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wow....tie prvé dvoje by som brala bez mihnutia oka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Baví mě se koukat na takovéhle boty. Zajímavý co lidí pořád dokážou vymýšlet. Ale takhle extravagantní bych asi nosit nemohla:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasne kusky. Taketo nieco sa po kope casto nevidi :)
    A aj tie panske su na zozratie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. katka ma vždy na dobre veci noštek :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. a nielenze su krasne, ale sa v nich uzasne chodi a ludom okolo pada sanka, to ma na nich bavi asi najviac :)))

    OdpovedaťOdstrániť