search in this Website

sobota 3. júla 2010

Topánky na zožratie, alebo aj "feel the difference" :)

     Informácia o výpredaji topánok značiek Iron Fist na topánkovo ma prinútila venovať im samostatný príspevok, lebo oni si to zaslúžia. ;) 


     Neviem, či sa to stáva aj Vám "potreba byť na chvílu inými". Mne áno. Nebaví ma mať na sebe (obzvlášť nie na nohách) to čo má polovica Slovenska a nemám (zatiaľ :)) peniaze na to, aby som si každý týždeň kúpila nové Louboutinky. Prečo spomínam práve tie? Pretože tie viete spoznať na prvý pohľad. Ich červená podrážka je ich poznávacím znamením práve tak, ako je drsný vzhľad poznávacím znamienkom Iron Fist.





     "Made with love for a heartless world!" je slogan s ktorým v roku 2001 vstúpila Iron Fist na trh. Bez veľkých plánov, bez marketingovej stratégie a s malým budgetom. Dnes, 9 rokov neskôr je Iron Fist známa po celom svete. Jej produkty ( nie len topánky) sú známe a dostupné v každej krajine. Obchod majú napríklad aj v susednom Česku. Cez internet je samozrejme dostupná aj u nás. S určitosťou a malou metaforou by sa dalo povedať, že prekročila vlastný tieň.  Sami autori o nej tvrdia, že je inšpirovaná ulicou a vyrábaná reálnymi ľuďmi. Ja o nej tvrdím, že je ako neriadená strela ;)




     Ak sa Vám na prvý pohľad zdá, že táto značka je skôr pre vyznávačov EMO štýlu a pre rockerov, pekelne sa mýlite! Ani si neviete predstaviť ako neskutočne dobre vyzerajú tieto zubaté (vlastný slang) topánočky k drahým elegantným šatám. Samozrejme, že to nie je obuv vhodná na každý deň, ale mať doma jeden takýto skvost predsa nemôže byť na škodu.  :)


Ja som hrdá majiteľka týchto:



Čo dodať? :) Ak túžite po niečom extra, nevadí Vám experimentovať a nosiť na nohách lebky či zuby. Irorn Fist je pre Vás ako vyšitá. Páči? Nepáči? Padla sánka? Vyťahujete ružence? :) Dajte vedieť čo si o nich myslíte vy. ..
Xoxo, Katka

12 komentárov:

  1. Vybrala si pekný kúsok! :) To vzadu to je mašlička?
    Tie tvoje mi pripomínajú nejakú postavu z komiksu :D Páči sa mi to, cool! :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jop. :) To vzadu je taka satenova maslicka.. :)a dakujém. Za tie divne pohlady okoloiduch to urcite stoji . ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. posledné má sesternica. mala ich na stužkovici.....treba v tom vedieť chodiť. :)
    inak v "topánkove" by sa mi páčilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som ich objavila už dávno na polyvore,ale nikdy sa mi ani nesnívalo,že budú aj na SLovensku dostupné.KEď som bola v lete v Anglicku tak som ich tam videla v takom malom obchodíku a som bola prekvapená,lebo to nebol žiaden značkový ani nič


    tie tvoje sú krásne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dakujem Foly. ;)
    Le Plee aj mne sa v topankove paci ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. moc se mi líbí, už dřív jsem je viděla na jakési celebritě. je to originální a neotřelé, já bych si to klidně obula na den do ulic, heh :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vell ja som ich zatial mala len an divadelnom predstaveni "sialene noznicky" podotykam ze snezilo .. :) a raz na detskej oslave, kde som sa z nich musela vyzut, lebo sa ma deti bali ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj Katka, nejak som sa nevedela dopátrať po tvojom maily, preto ti musím písať takto cez koment :). Chcem sa ti poďakovať za mail, ktorý si mi poslala, naozaj si ma veľmi potešila. Môj blog vznikol len prednedávnom, takže skutočnosť, že mám málo follower-ov ma nejak nezarmucuje :), všetko má totiž svoj čas a pevne verím, že časom sa mi podarí dostať sa do povedomia aj iným ľuďom. Chcem ti ešte poďakovať za tvoju úprimnosť, možno si našla pár príspevkov, ktoré sa ti nepáčia, no dúfam, že tých lepších bude časom viac :). Môj blog nie je len o móde, pretože ja nie som módny guru, som si vedomá, že sa neobliekam a nevyzerám uplne najlepšie na celom svete, preto sa snažím venovať tomu, čo ma baví a čo ma počas dňa zaujme. Tvoj blog som si prezerala už dávnejšie, lenže ja som taký lajdák a všetky názvy blogov, ktoré ma zaujali, si zapisujem na lístočky, ktoré potom záhadne strácam. :D To, že si mi napísala a pripomenula si sa mi, bol asi zázrak alebo osud.

    Prajem všetko dobré!!!

    Tímea

    OdpovedaťOdstrániť
  9. hned bych brala ty cervene s pruhovanym podpatkem, uzasne

    OdpovedaťOdstrániť
  10. hmm celkom maju dobry tvar aj platforma...ale v takych topankach je neradno utekat:D a katka neviem preco by mali byt divne pohlady na ulici...su krasne

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ouch tak ti ich závidím...Ja som objavila pekný slovenský obchodík s touto značkou, ale objednať si ich nemôžem ptž moja mama nechce aby som si kupovala veci, ktoré je treba si vyskúšať cez net :(...ale aj tak ma stále odradzuje ten neskutočne vysoký opätok 12 cm+ platforma asi 3cm :DD

    OdpovedaťOdstrániť