search in this Website

streda 28. júla 2010

Shoes of Prey alebo aj vyrobte si vlastné topánky


     Keď som prvý krát počula o stránke Shoes of Prey neverila som vlastným ušiam, očiam no prosto ničomu. To čo by mi ani vo sne nenapadlo, vyrobiť (vytvoriť) si vlastné topánočky bolo zrazu reálne. No nie je všetko zlato čo sa blyští, a to čo na prvý pohľad vyzeralo ako neuveriteľný nápad a dokonalý biznis podľa mňa nie je dotiahnuté do konca.



     Na začiatku všetko vyzerá famózne. Na výber máte z niekoľkých základných typov topánočiek, ktoré sa neskôr dajú vylepšiť o rôzne vykrojenia či doplnky...


     Problém podľa mňa nastáva- a to dosť veľký- pri výbere farieb a materiálu. Keď sú farby zobrazené len v malých štvorčekoch a nie v reálnej podobe. 


     Možno by to nebol až tak veľký problém v prípade, že by bola k dispozícii ukážka celkového vzhľadu topánočky v reálnej podobe. Lenže tá chýba. Úplne v poriadku by to bolo v prípade ako na nasledovnom obrázku:


     Toto je však len obrázok z googlu a moje nesplnené prianie. Je pre mňa nepredstaviteľné objednať si topánky + - za 200 EUR, keď vidím len akúsi počítačovú ukážku... :/ Ďalšia vec, ktorá mi chýba je viac možnosti vlastnej tvorivosti. Chýba mi možnosť zmeny farby podrážky alebo trošku modernejšie typy topánočiek. :/ No nič. Nápad perfektný, ale ako píšem nedotiahnutý do konca. Cena nezodpovedá ponuke stránky. 
Čo na tento nápad hovoríte vy? Pripájam niekoľko fotografií topánočiek, v ktorých šťastné majiteľky a tvorkine už behajú po svete. :)
Xoxo, Katka


5 komentárov:

  1. ty posledni boticky jsou krasne...velmi zajimave a kvalitne zpracovane...nebo alespon podle fotografie

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no nápad je to skvelý,len ak to má také "muchy" ako vraVíš,tak by na tom mali zapracovať


    posledné by som brala aj ja

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobrý nápad :) škoda že nespravili aj na oblečenie niečo taketo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj, pisem ti o polemike Mango...ja neviem, mne sa zda ze latky boli coraz nekvalitnejsie a cenovo uz casto nebolo umerne ku tej kvalite, napr mala som odtial rifle, cierne sa mi po polroku zmenili na sive a to som ich setrne a nie casto prala a nosila, a druhe modre sa mi vzadu uplne roztrhali (za co mozu moje oblejsie partie:D ) , mam odital niekolko siat, ano, saty maju kvalitne, ale tie ich klasicke tricka s napisom mango, su vyrobene z toho isteho materialu ako terranova tricka s logom terranova...mam voci mangu trosku negativnejsi postoj, ale za to moze aj majitel v kosiciach, ktory nechaval upadat tuto znacku a neobjednaval z noveho tovaru takmer nic...trosku dlha sprava, snad si sa pri nej nenudila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. presne tak - nedotiahnute do konca...sama som o tejto stranku pre par mesiacmi pocula ale trosku ma to sklamalo, nie je to az tak ,,uplne si vybrat vysnivane topanocky,,....skusala som nejake poskladat ale nebolo to ono :-(

    OdpovedaťOdstrániť