search in this Website

pondelok 19. júla 2010

Módna chuťovka

     Som nefajčiar. A vadí mi ak niekto pri mne fajčí. Je mi z toho nevoľno, štípu ma oči, smrdí mi pokožka...
     Preto, keď som videla tieto náušničky vedela som, že musia byť moje. :) 
Milujem keď módny priemysel bojuje proti fajčeniu. Vždy to má takú noblesu :) Téme "móda a fajčenie" sa budem určite ešte venovať, no dnes by som Vám chcela predstaviť tento môj nový úlovok z dielne monika.xy.

 fotka z Monikinej galérie

môj pokus o fotku ;)

     Určite nie som jediná, ktorú v poslednej dobe posadla mánia handmade výrobkov. Ak medzi takýchto "maniakov" patríte aj vy, určite navštívte jej galériu na Sashe.sk. Monikine naušničky sú naozaj krásne a originálne. Poznámka pre fajčiarov : nie sú všetky s proti fajčiarskou tématikou.;)
Xoxo, Katka

8 komentárov:

  1. jeeeej, akurat som aj ja dnes uverejnovala prispevok, kde posielam citatelov na strasnku sashe :) maju tam naozaj krasne vyrobky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem, že som sa mohla dostať medzi takú elitu, aká pribúda na tento vymakaný blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dík za tip, určite si jej stránku omrknem aj ja :)
    ináč zdá sa mi to ako paradox, že práve módny priemysel bojuje proti fajčeniu, keďže veľa modeliek a modelov fajčí, aj keď si pozriete blog The Sartorialist, tak skoro na každej fotke je človek s cigaretou :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je smutne, ze cigarety, zabijak ludstva, su tak popularne...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak ty náušnice jsou víc než úžasné! Fakt se mi "páčí".:D Jinak moc děkuju za komentáře, přičemž jsem ten poslední trochu nepochopila - ptala jsi se, jestli mě můžeš sledovat? Teď nevím, jestli se Tě mám bát, když se budu pozdě večer vracet domů.:D Ale ne... no jinak než na blogu mě sledovat nemůžeš. Jsem silně zaostalá a FB se zatím úspěšně bráním.:) Nebo nevím co tím sledováním myslíš...? Uveď mě do obrazu.:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lindana blogspot.com.. je taka moznost ze "foloweers" znamena to asi tolko, ze mam potom rychlejsi pristup k blogom kt sa mi pacia bez toho, aby som si muslela pamatat ich web adresu.. resp. vidim vzdy nove prispevky. ze ci sa to danejako aj pri tvojom blogu.. a inak d. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Perfektnee nausnice :) Mne tiez fajcenie strasne prekaza, neznasam, ked mi za cigaretami smrdia vlasy :/

    OdpovedaťOdstrániť