search in this Website

streda 28. júla 2010

Búrkové leto/ the queen

      Tento set som vytvorila už pred nejakým časom, keď bolo veľmi podobné počasie ako v tieto dni. Premenlivé. :) Pôvodne som ho nazvala Spring queen, ale nič mu hádam neuberie na kráse ak to "spring" jednoducho vynechám... :)

     Podľa mňa je teraz pri rannom obliekaní veľmi ťažké skombinovať hneď niekoľko faktorov: neskutočné teplo, prehánky, prudké ochladenie, búrky a studený vietor.. Ježiši kto sa v tom počasí má vyznať? :) 
     Ponúkam Vám teda môj typ, ako sa obliecť napr. do práce aby nám nebolo ani teplo, ani chladno, ale za to pohodlne.. :)



      Prvé s čím sa radím pohrať sú farby. Ja som vsadila na ružovú, a to z dvoch dôvodov. Po prvé, nikdy nie je lepšie obdobie na ružovú ako práve leto. Už na jeseň ju totiž vystrieda bordová a sýto červená. Po druhé, toto leto priam prekvitá všetkými odtieňmi ružovej od korálovej cez pudrovú až po staroružovú, takže žiadnym z jej príjemných odtieňov nič nepokazíte (možno by som sa vyhla cukríkovej ružovej, ale keďže aj neónové farby sú toto leto v popredí je to len na Vás). Ružová  taktiež veľmi dobre vyzerá s odtieňmi bielej ako nude, karamelová alebo zemitými hnedými farbami.
     Druhou vychytávkou, ktorá sa hodí do akéhokoľvek počasia sú neskutočne pohodlné hárem nohavice tzv. "háremky". Ako vidieť na obrázku nemusia byť vždy z "teplákoviny" a nemusia vždy vyzerať športovo. Áno dajú sa kombinovať aj s elegantnejšími kúskami a áno vyzerá to dobre.
    Na vrch som použila saténový top, kľudne aj "oversize" v ktorom nie je teplo a zároveň sa vie celkom ubrániť silným nárazom vetra.(Opäť tie zemité farby)
     Čo sa týka doplnkov. Určite sa netreba báť používať listové kabelky, ktoré pôsobia veľmi žensky aj keď sa do nich nie vždy všetko zmestí... :) Šperky by som zvolila v "etno" štýle a ak je celkový outfit "jednoduchý" veľmi jednoducho ho zvýrazníte topánkami so zaujímavým detailom alebo brošňou. .)
Príjemné poloupršané dni .. Xoxo, Katka

7 komentárov:

  1. jeej, fiha. velmi pekne! paci sa mi to aj farebne, aj strihovo. Dobre si to zladila

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jednotlivé kúsky sa mi veľmi páčia, najviac ma oslovila kabelka. :) celé je to pekne zladené, ale nemôžem si pomôcť... ale háremky a tú blúzku by som dokopy nedávala... kvôli ich strihu. napríklad na nohaviciach sa mi veľmi páči ich strih a mašľa a takisto ako pri blúzke. podľa mňa by od seba upútavali pozornosť, osobne by som sa v tom stratila...
    dúfam však, že sa za moju kritiku nenahneváš Katka .))
    pekný deň

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nie vobec nie, prave naopak.. :) Dakujem za nazor... A ano ty si taka chuducka, ze by si sa v tom stratila to je fakt.. :) Ja nie som ani zdaleka tintitko, takze ma to nenapadlo.. :)

    a ta kabelka..co dodat? :) asi len ze "oh, Kurt Geiger" ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty kalhoty jsou naprosto dokonale:) A za komentar dekuju:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nemám rada keď kabelka ladí s botami,ale v tomto prípade by som to prežila lebo majú krásnu farbu!

    aj gate sú dobré,len iné tričko by som dala.Nie až také dlhé,aby vynikla aj mašľa na nohaviciach

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak som rada. :) teším sa na ďalšie sety.

    OdpovedaťOdstrániť