search in this Website

nedeľa 10. februára 2013

Mrazenie tukov? Chudnutie, ktoré má štýl... :)

Zdvihnite ruku všetci tí, ktorí ste si dali novoročné záväzky týkajúce sa chudnutia. No veru, ja nie som výnimkou. Je skoro polovica februára tak sa teda priznajte, darí sa Vám? Nedarí sa? Poďme sa spolu pozrieť na nový trend v chudnutí - kryolypolýzu


Kryolypolýza je neinvazívna skoro bezbolestná liposukcia s rovnakým efektom ako chirurgická liposukcia.



     Certifikovaná kryolipolýza funguje na princípe zmrazovania tukov. Na Harvardskej univerzite vedci zistili, že tukové tkanivo odumiera pri teplote pod -4 C, a pri tejto teplote zároveň nie sú poškodené žiadne vnútorné orgány. Takéto tkanivo sa už nikdy neobnoví a už pri jednom sedení sa odstráni približne 25% tukových buniek, čo je porovnateľné s chirurgickou liposukciou. 
     Niektorým by možno mohlo vadiť, že efekt nie je okamžitý. Cieľový efekt sa dosiahne po 8 až 12-tich týždňoch. Treba si však uvedomiť, že pri tej druhej liposukcii musíte po zákroku nosiť špeciálne prádlo a ste obmedzení pri rôznych záťažových aktivitách približne po dobu 12 týždňov. Takže ani pri klasickej liposukcii neuvidia Vaši známi výsledky ihneď. 
     Dôležitým pozitívnym faktom však aj naďalej zostáva, že  po procedúre pri kryolypolýze  nie su žiadne bolestivé následky, ptretože organizmus nie je nijako extra zaťažený.



Pre koho je táto alternatívna liposukcia vhodná?
Zákrok je vhodný rovnako pre ženy ako aj pre mužov. Najvhodnejší je však pre tých, ktorí majú nejakú problémovú partiu, ktorá  obsahuje viac tuku, často je takouto partiou napr. spodné bruško, vnútorné stehná, boky. Otázka by skôr mala znieť "pre koho nie je", keďže takýchto ľudí je rozhodne menej. Určite by ste nemali procedúru absolvovať ak trpíte nejakými vážnejšími chorobami, avšak bude lepšie ak sa s konkrétnymi otázkami obrátite na odborníka.  

Ako  samotný proces prebieha?
Na problémovú partiu sa priloží špeciálna ochranná membrána, ktorá chráni pokožku pred poškodením. Následne sa na Vás prisaje niečo ako vysávač, ktorý pri správnej aplikácii môže "vcucnúť" až  2kg tuku a kože. Táto časť procedúry môže byť trošku nepríjemná, prípadná bolesť by však mala pominúť do niekoľkých minút, nakoľko hneď ako sa Vám zmrazí nasatá časť na nastavenú teplotu, znecitlivie. Sedenie nie je časovo náročné, každý zákrok trvá od 40-60min. Keďže jedna partia sa v krátkej dobe môže ošetrovať maximálne 2-3x, čas ktorý by ste strávili napríklad vo fitness, kým by ste sa  takejto problémovej partie zbavovali sa s týmto naozaj nedá ani porovnať. ;)  Po skončení ošetrenia bude ošetrovaná časť na dotyk chvíľu studená a pravdepodobne pocítite zmenenú štruktúru tukov pod kožou. Je tiež možné, že Vám miesto začervená, alebo sa vytvorí malá modrinka, ktorá však zvykne do pár hodín ustúpiť a potom, už pozorujete len ubúdanie hmotnosti. :)


Ak sa Vám zdá krylypolýza vhodná alternatíva chudnutia mám pre Vás výbornú správu. Už na Valentína, 14.2. spustím súťaž, kde budete môcť vyhrať 5 sedení  v certifikovanom štúdiu  odborníčky Danky Maslákovej.  

3 komentáre:

  1. Je to naozaj zaujímavé...

    http://lifeismystyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Your pouches will degrade after time, so you will have to repair them every once in
    a while in the abyss. Try and keep all of your tools and items
    organized in a neat way. Data mining is mostly a relatively new term that represents the process by
    that predictive patterns are made from information.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobrý deň, ja som Josef Lewis. Spoľahlivý, oprávnený a akreditovaný veriteľ. Vypožičiavame všetky druhy úverov veľmi rýchlo a jednoducho, osobný úver, automobilový úver, úver na bývanie, študentský úver, podnikateľský úver, úver Inventor, konsolidácia dlhu. atď

    Získajte dnes schválené podnikové alebo osobné pôžičky a získajte finančné prostriedky v rámci toho istého týždňa aplikácie. Tieto osobné pôžičky môžu byť schválené bez ohľadu na váš kredit a je tu veľa šťastných zákazníkov, aby túto zálohu podporili. Ale dostanete nielen osobný úver, ktorý potrebujete; dostanete najlacnejšiu. To je náš sľub: Garantujeme najnižšiu sadzbu za všetky pôžičky s voľnými kolaterálmi.

    Snažíme sa ponechať pozitívny a trvalý dojem prekračovaním očakávaní mojich zákazníkov vo všetkom, čo robím. Naším cieľom je zaobchádzať s dôstojnosťou a rešpektom pri súčasnom poskytovaní najkvalitnejších služieb včas. Žiadne sociálne poistenie Požadované číslo a žiadna kreditná kontrola sa nevyžaduje, 100% zaručená. Ak máte záujem o úver a máte podvody, prosím, okamžite odpovedzte pomocou nižšie uvedených podrobností.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Call / WhatsApp: +16626183756 ďakujeme



    OdpovedaťOdstrániť