search in this Website

pondelok 7. januára 2013

Šaty na ples 2013, alebo aj: "Staňte sa kráľovnou noci v čiernom!"

     Ples je každoročne jednou z najzaujímavejších spoločenských udalostí roka. Aj keď sa základné pravidlá plesovej etikety nemenia, trendy v oblasti rób, to už je iná káva ;) Dúfajme, že plesové šaty v podobe "ružových tortičiek" budú tento rok už iba minulosťou a dámy nás prekvapia sofistikovanejším výberom šiat. Ak by ste mali tento rok záujem skutočne zažiariť, skúste siahnuť po dokonalej klasike v podobe čiernej.



Tip no. 1

Ak ste nekonvenčný typ, ktorý má chuť tento rok skúsiť niečo nové, siahnite po šatách, ktoré síce siahajú až po zem, ale od kolien Vás bude zahaľovať len priesvitná látka. Dodržíte tak bontón, no zároveň budete in. 

Ball4
                        Ball4 by katkabaskova featuring a mesh dress




Tip no. 2

Ak ste skôr princeznovský typ, nebojte sa objemnejších plesových šiat. V tomto  prípade si však dajte pozor na materiál, aby šaty nepôsobili príliš lacno alebo mohutno. Večerný outfit kľudne doplnte o štrasové šperky, ktoré vyzdvihnú kráľovskú noblesnosť.


stuzkova-dlhe cierne




Tip no 3.

Ďalším zaujímavým hitom tejto plesovej sezóny sú vlečky šiat. Príliš dlhé šaty síce nie sú veľmi praktické, ale za to v nich určite  vzbudíte pozornosť. Ako sa hovorí  "v jednoduchosti je krása", ale nezabúdajte na zaujímavé doplnky, ako sú listová kabelka, či topánky, ktorými dokážete veľa zmeniť.
Prome




Tip no. 4

V prípade, že naozaj neobľubujete šaty až po zem, vezmite si o čosi kratšie. V takomto  prípade  voľte o čosi výraznejšie doplnky a šperky, na ktoré upriamite pozornosť ostatných. Vyskúšajte napríklad doplnky v tónoch smaragdovej, ktorá je farbou roku 2013, alebo zvoľte šperky v podobe drahých kameňov.

Ball




Tip no. 5

 Ak chcete na tohtoročnom plese skutočne zaexcelovať zaobstarajte  si dlhé kožené šaty. V koži sa budete cítiť ako doma ak zvolíte vhodné doplnky. Siahnite po niečom výraznejšom, nebojte sa napríklad výraznej kabelky.

Ball3

Ball3 by katkabaskova featuring marchesa


Nech už sa na túto plesovú sezónu rozhodnete vziať si na seba ktorúkoľvek farbu, prajem Vám, aby ste si ples  čo najviac vychutnali! ;)

Xoxo,

4 komentáre:

  1. Skoda, ze ma asi ziadny ples necaka.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja sa zatial na ziaden nechystam, napriek tomu velmi pekne kombinacie, vedela by som si vybrat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne je najbližší tip číslo 5 - najmä tie krásne ligotavé náušnice :-) Pravda je, že na denné nosenie zrejme príliš nebudú, ale na veľkú spoločenskú udalosť, akou ples je, sú ako stvorené. Palec hore!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dobrý deň, ja som Josef Lewis. Spoľahlivý, oprávnený a akreditovaný veriteľ. Vypožičiavame všetky druhy úverov veľmi rýchlo a jednoducho, osobný úver, automobilový úver, úver na bývanie, študentský úver, podnikateľský úver, úver Inventor, konsolidácia dlhu. atď

    Získajte dnes schválené podnikové alebo osobné pôžičky a získajte finančné prostriedky v rámci toho istého týždňa aplikácie. Tieto osobné pôžičky môžu byť schválené bez ohľadu na váš kredit a je tu veľa šťastných zákazníkov, aby túto zálohu podporili. Ale dostanete nielen osobný úver, ktorý potrebujete; dostanete najlacnejšiu. To je náš sľub: Garantujeme najnižšiu sadzbu za všetky pôžičky s voľnými kolaterálmi.

    Snažíme sa ponechať pozitívny a trvalý dojem prekračovaním očakávaní mojich zákazníkov vo všetkom, čo robím. Naším cieľom je zaobchádzať s dôstojnosťou a rešpektom pri súčasnom poskytovaní najkvalitnejších služieb včas. Žiadne sociálne poistenie Požadované číslo a žiadna kreditná kontrola sa nevyžaduje, 100% zaručená. Ak máte záujem o úver a máte podvody, prosím, okamžite odpovedzte pomocou nižšie uvedených podrobností.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Call / WhatsApp: +16626183756 ďakujeme



    OdpovedaťOdstrániť