search in this Website

streda 19. decembra 2012

5 rýchlych tipov na posledné vianočné darčeky! ;)

Máte priateľku, sestru, alebo mamu, ktorú chcete na Vianoce potešiť, ale došla Vám fantázia? Inšpirujte sa! ;)

1. Darujte módu

Darujte tričko z kolekcie fashion tričiek novej slovenskej módnej značky Le Baron

 

Niektoré tričká, roláčiky a tielka sú skladom v BA a čakajú na svojho majiteľa za akciovú cenu 19,90 eura len do konca roka! V prípade záujmu stačí napísať správu na Facebooku na stránke LeBaron.


2. Darujte umenie

Darujte profesionálne fotenie! Každá žena túži byť aspoň raz v živote v roli modelky!


Odporúčam fotografku Lenku Imrichovú, ktorá má s profesionálnym fotením  "neprofesionálnych modeliek" obrovské skúsenosti. Jej tvorbu a taktiež vianočné darčekové poukážky nájdete TU!



3. Darujte krásu


Každá žena túži mať bezchybné telo či pleť a určite  ju neurazíte ak jej darujete poukážku na kozmetické ošetrenie podľa vlastného výberu.


V tomto prípade to nechajte na skutočných odborníkov medzi ktorých  jednoznačne patrí aj Beuty Consultant, Dana Masláková, z   Bratislavy. Spolu s najmodernejšími prístrojmi a niekoľko ročnou praxou je tou pravou voľbou!



4.  Darujte mladosť


Viac info TU



5. Darujte vizáž

Každá žena je krásna, len ju občas treba správne nalíčiť, učesať, alebo upraviť


Darujte prípravok na rast mihalníc, darčekovú  poukážku na zmenu vizáže, spoločenský make up, či poukážku na permanentný make up. Navštívte stránky Natálii Lackovičovej a dozviete  sa viac ;)

Xoxo


3 komentáre:

  1. Ja osobne kupujem mojim známym darčeky ktoré sú užitočné. Napríklad náradie do auta pre priateľa, alebo záclony/obrus pre mamu. Celkom fajn top na darček je aj anatomický vankúš. Ten som kupovala otcovi nebol ani drahý http://www.matrace-vegas.sk/vegas-anatomicky-latexovy-vankus-model-12-511

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrý deň, ja som Josef Lewis. Spoľahlivý, oprávnený a akreditovaný veriteľ. Vypožičiavame všetky druhy úverov veľmi rýchlo a jednoducho, osobný úver, automobilový úver, úver na bývanie, študentský úver, podnikateľský úver, úver Inventor, konsolidácia dlhu. atď

    Získajte dnes schválené podnikové alebo osobné pôžičky a získajte finančné prostriedky v rámci toho istého týždňa aplikácie. Tieto osobné pôžičky môžu byť schválené bez ohľadu na váš kredit a je tu veľa šťastných zákazníkov, aby túto zálohu podporili. Ale dostanete nielen osobný úver, ktorý potrebujete; dostanete najlacnejšiu. To je náš sľub: Garantujeme najnižšiu sadzbu za všetky pôžičky s voľnými kolaterálmi.

    Snažíme sa ponechať pozitívny a trvalý dojem prekračovaním očakávaní mojich zákazníkov vo všetkom, čo robím. Naším cieľom je zaobchádzať s dôstojnosťou a rešpektom pri súčasnom poskytovaní najkvalitnejších služieb včas. Žiadne sociálne poistenie Požadované číslo a žiadna kreditná kontrola sa nevyžaduje, 100% zaručená. Ak máte záujem o úver a máte podvody, prosím, okamžite odpovedzte pomocou nižšie uvedených podrobností.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Call / WhatsApp: +16626183756 ďakujeme



    OdpovedaťOdstrániť