search in this Website

štvrtok 19. apríla 2012

"Keď móda fušuje do remesla umeniu" ;)

     Umenie a móda k sebe nemali nikdy ďaleko. Dokonca sa stretávame s názormi, keď je samotná móda  považovaná za druh umenia. Avšak málokedy sa stretneme s tým, že umenie by sa dalo pokladať za módu :)


    Spojiť módu a umenie v  tom pravom slova zmysle sa najnovšie podarilo Beverly Semmes. Beverly svojim dielom nechce len provokovať, snaží sa najmä poukázať na  obrovskú  hodnotu, ktorou sa pre nás oblečenie stáva. Oblečenie mnohí z nás vnímajú ako plnohodnotnú súčasť svojej osobnosti. Stalo sa pre nás prostriedkom na vyjadrovanie našich emócií, nálady a postojov. 







     Ak toto všetko prevtelíte do umenia vznikne Vám z toho umelecké dielo, vhodné prezentovania po celom svete. :) Čo  vy a oblečenie? Všimli ste si, že za  posledné roky sa stalo plnohodnotnou súčasťou našich životov? Alebo ho vnímate len ako nevyhnutné zlo?

7 komentárov:

  1. toto by som si pozrela aj na živo.. (: ja vnímam obliekanie sa ako spôsob vyjadrovania sa, aj keď nie každý ho využíva, tak, ako nie každý píše, maľuje, fotí či spieva (: rátam ho do umenia

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekný nápad a krásny článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Obliekanie je nieco ako nazor, aspon podla mna.. A toto je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. toto je veľmi orginálne a páči sa mi to :)
    plnohodnotná súčasť môjho života :) jednoznačne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. každopádně je to hodně zajímavé !:))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Podľa mňa sa dá oblečením veľa povedať a kto si myslí, že je to povrchné, nezaslúži si nič iné, iba ponožky v sandáloch :)) Podľa mňa pekné oblečenie vyjadruje radosť zo života!

    P.s. pozývam na giveaway, viem, že máte radi sladké;) http://eveesfoodblog.blogspot.com/2012/05/prvomajova-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Je to veľmi zaujímavé...vedela by som si predstaviť takýto koberec...veľmi sa mi páči ak sa veci využívajú tak ako by to nikto nečakal...krásne a originálne.
    http://lifeismystyle.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť