search in this Website

pondelok 19. marca 2012

Pánske trendy 2012 / vyskúšajte traky


       Asi to nie je náhoda, že traky sú tento rok opäť na výslní. Kým minulý rok boli viac-menej prehliadkovou záležitosťou, tento rok si pomaly, ale isto prebíjajú cestu do mužských, ale aj do ženských šatníkov.



     Kým mnohí z nás majú traky zafixované len ako nevyhnutné zlo, málo kto vie, že prešli svojim vývojom a už ani zdaľeka nepôsobia odpudivo, práve naopak. Dnes okrem klasických hrubých tmavohnedých alebo čiernych, kúpite traky v podstate skoro akejkoľvek hrúbky, strihu a farby, dokonca v rôznych materiálových prevedeniach.


      Nie je tajomstvom, že traky najlepšie pôsobia v kombinácii s jednofarebnými košeľami, skôr svetlejšách tónov, ale tento rok sa dajú pokojne nosiť aj o čosi výstrednejšie, napráklad s obyčajnými tričkami krátkych rukávov.


      Nechať traky voľne padnuté je momentálne pomerne obľúbený spôsob, avšak tento ležérny štýl je skôr vhodný na voľný čas, než na bežný pracovný deň. I keď, treba povedať, že ani v kombinácii s košeľou to nemusí vyznieť najhoršie :)


      Je akýmsi paradoxom, že oblečenie, ktoré nás naši rodišia ako malých nútili nosiť proti našej vôli, sa dnes dobrovoľne stáva prednosťou v našich šatníkoch. Aj keď traky, rovnako tak ako iné pánske doplnky, určite neoslovia celú mužskú populáciu, je príjemné vidieť, že si už teraz našli svojich nositeľov. :)

Ako sa na nosenie pánskych trakov pozeráte Vy? Prídu Vám sexi, alebo skôr odpudivé?

5 komentárov:

  1. BODAJ BY ich u nás chlapi viac nosili!! :) mne sa to páči, aj normálne hore, aj spustené dole visiace z gatí..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. páči a mi to aj na mužoch aj na ženách len to, samozrejme, treba dobre zladiť! (:

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám dvoje zatiaľ a nosím raz za čas.... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa celkom pacia, je to originalne :)

    OdpovedaťOdstrániť