search in this Website

nedeľa 16. októbra 2011

Lenka Sršňová fashion show


   Lenkina tretia autorská prehliadka pod názvom Bad Boys Wanted, ktorá sa uskutočnila vo štvrtok 13.10. v priestoroch bratislavskej Cvernovky jednoznačne nesklamala. Ako sme pri Lenkinej tvorbe zvyknutí, hrala najrôznejšími farbami v škále ktorých nechýbala ani sýto ružová, modrá či žltá. Výstrednosť, ktorá z modelov "sršala" nenechala ani tento raz publikum chladné. :) Spleť najrôznejších materiálov, ktoré boli potlačené logom celej kolekcie, ktoré je podla môjho názoru veľmi vydarené zaujalo nejedno pozorné oko.






  Kolekcia bola poznačená umeleckým cítením samotnej autorky, čo v praxi znamená veľmi veľa trefne použitých rekvizít, ktoré pozdvyhli celkový dojem. Atmosféru dotvárala aj živá kapela, vďaka ktorej malá celková akcia obrovský šmrnc, no a obrovský úspech zožali aj nezvyčajní modeli a modelky, ktorí mali telá posiate tetovaním.








Príjemne ma prekvapili aj pomaľované nohavice a sako, ktoré vo mne evokovali predchádzajúcu autorkinu kolekciu "Poľovačka na Yettiho"



     V každom prípade, rôznorodosť celej kolekcie zabezpečila, že každý si našiel aspoň jeden kúsok, ktorý sa mu páčil. (Ja som si ich našla rozhodne viac. :)) Ako sa páči koncept na jeseň/zimu 2011  v podaní Lenky Sršňovej Vám?







Fotky Jakub Gulyas (ich šírenie len so súhlasom autora)
Make up Jana Olšinská
Šperky Redka Stuff, Radka Kovačiková


Lenka gratulujem a teším sa na ďalšie "dobrodružstvo" v tvojom podaní :)
Xoxo, Katka

4 komentáre:

  1. celé to bolo veľmi fresh :) občas som nestíhal vnímať... hociktoré sako + šál do zbierky a bol by som šťastný... mne sa to rovnako páčilo! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. milujem extravagantne prehliadky..prisdu mi tak napadite :)

    lifebysuzie.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiež som tam bola a súhlasím, bolo to skvelé :) havne samozrejem tie farebné a originálne kúsky, ale tiež sa mi páčila aj živá kapela aj potetovaní modeli :))

    OdpovedaťOdstrániť