search in this Website

nedeľa 17. apríla 2011

Pomôžme spolu deťom, aby sa opäť smiali! (Blogerský mini projektík)

...úsmev lieči!...



     Viacerí z Vás pravdepodobne už stihli zaregistrovať "Kofola maňušky".  Tento jedinečný  projekt vznikol za účelom pomôcť deťom. Občianske združenie Bábky v nemocnici sa už niekoľko rokov pokúša rozdávať deťom radosť a priniesť im úsmev na tvár. Najmä deti, ktoré sú dlhodobo v nemocnici sa neskutočne tešia, keď im dobrovoľníci prídu zahrať divadelné predstavenie a môžu tak aspoň na chvíľu zabudnúť na bolesť alebo na smútok z odlúčenia od rodiny.

     A prečo Vám o tom celom dávam vedieť? :) Na to je jednoduchá odpoveď. Mne nestačí, aby ste si kupovali pollitrové kofoly a prispeli tým 2centami práve tomuto občianskemu združeniu. Nie! Ja od Vás očakávam viac.. :)

Existuje viacero spôsobov, akými sa môžeme zapojiť a pomôcť tým, ktorý to najviac potrebujú, chorým deťom...

Vyrobte bábku!
      Každý z Vás má možnosť vyrobiť vlastnú ponožkovú maňušku, ktorá sa následne bude dražiť a výťažok poputuje práve pre združenie Bábky v nemocni , ktoré bude môcť týmto spôsobom rozšíriť svoje pôsobenie.

Vydražte bábku!
      Nalákajte svojich príbuzných, známych priateľov a čitateľov aby sa zapojili do aukcie a vydražili si pre svoje ratolesti (alebo pre seba :) ponožku, ktorá sa "narodila aby pomáhala"!

Prispejte!
     Darujte akúkoľvek finančnú čiastku na podporu združenia Bábky v nemocnici. Svoju finančnú injekciu adresujte na číslo účtu Slovenskej sporiteľne : 634928126/0900


ALEBO
 pustite sa spolu so mnou  do"projektu":
 "blogeri pre deti"!

V čom tento náš mini projektík bude spočívať?

  • Každý z Vás, kto má záujem zapojiť sa kreatívne, vytvorí krásnu úžasnú fashion ponožkovú maňušku!
     Veď kto iný by mal vedieť lepšie nastajlovať bábku ak nie vy? :D Spolu tieto bábky privedieme na svet a pokúsime sa im nájsť nových majiteľov  (pravdepodobne cez stránku sashe.sk, takéto detaili objasním v priebehu týždňa). Vyzbierané peniaze za bábky potom odovzdáme združeniu Bábky v nemocnici  a budem rada ak sa s nimi dohodneme na nejakej návšteve detí v nemocnici, poprípade zorganizovaní nejakého divadielka, aby sme na vlastné oči videli ako sme týmto krehkým stvoreniam pomohli spríjemniť deň! :D


     Ak nemáte chuť zapojiť sa kreatívne do tohto mini projektíku poteší ma akékoľvek šírenie informácii ostatným o možnosti zapojiť sa!

Tak čo, ideme spolu do toho?:)

Ak áno, stačí aby ste mi na e mailovú adresu: katarinabaskova@gmail.com napísali, že máte záujem  a potom sa už len pustili do výroby týchto príšeriek! A dáme si aj termín, bábky bude treba vyrobiť v priebehu dvoch týždňov, takže do 1. mája, môže byť?

Dúfam, že sa nás nazbiera čo najviac a moja iniciatíva bude mať pozitívny ohlas! :)
Vopred Vám všetkým ďakujem.. a poďme na to! :)

12 komentárov:

  1. myslím že sa zapojím, ak si teda niečo zorganizujeme :) je to skvelý nápad, pomáhať treba..
    takže ja áno ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi rada by som sa zapojila, ale nebudem mať čas sa kretívne vyžiť....strašne ma to mrzí... chválim tvoj prístup a ochotu pomôcť... úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lavander.. ja práve štátnicujem, odovzdávam bc. mám skúškové a popri tom pracujem.. neviem kto má momentálne menej času ako ja a napriek tomu do toho idem.ja si myslím, že tú pol hodinku si za tie dva týždne nájde každý kto len trošku chce! veď to je príjemný relax.. :)

    Všetkým ostatným Vám ďakujem za zapojenie už nás je celkom dosť .. :D juj teším!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. stihneme vsetko aj s casom, a idem do toho ! :) (hlasim sa do tvorby manuskovych ponoziek), inak bude tvorit aj patrik gurcik? lebo keby tvoril tiez, bola by to super megafashion manuska :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ano Adi aj Patrik bude robit svoju manusku .. uz mi pisal, ze ma v hlave koncept.. :D

    tešíím.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. rada se zapojim a co s tou vyrobenou ponozkou dale? pujde do drazby? nebo neco takoveho? nemel by to tedy byt par ponozek? :) dobry napad mimochodem!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mnoho stoviek internetových aukcií nájdete na http://aukcieonline.com/ , vrátane vyhodnotenia najlepších mnohými tisíckami návštevníkov.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. práve som ti napísal mail... snáď to dobre dopadne! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Děkuju za oslovení:) Pokusím se zapojit, ale ten 1.květen je pro mě teď dost šibeniční datum...Ale snad si najdu chvilenku, moc se mi ten nápad líbí!!!:-) Jen jsem se chtěla zeptat, tu aukci mám udělat na svou panenku sama? Nebo se to bude v rámci projektu dít nějak hromadně?

    OdpovedaťOdstrániť