search in this Website

nedeľa 7. novembra 2010

Vysoké čižmy? Nie, ďakujem.


     Som si vedomá toho, že trend čižiem nad kolená stále pretrváva. No pravdu povediac, potom čo som si dnes prečítala článok o tom, ako "Vám tieto čižmy skrášlia nohy" nemohla som si odpustiť malý dodatok. :)


     Je pravda, že všeobecne topánky na vyšších podpätkoch nohy opticky predlžujú, zoštíhľujú. Telo musíme držať kvôli rovnováhe vystreté, a preto sú podpätky u žien také populárne. Keď kráčame sme vyššie, máme dlhšie nohy, vystreté ramená a chudšie lýtka... Čo však platí pri "high heelskach" nemusí platiť pri vysokých čižmách.
   Ak máte nohy trošku kratšie, zaoblenejšie a máte dlhší kabát určite sa tomuto super trendu vyhnite. Nevyzerá to vždy vkusne a často to deformuje postavu. Ak však týmito "nedostatkami" netrpíte tak smelo do toho! :)



Akú máte skúsenosť s vysokými čižmami vy?
Xoxo, Katka

8 komentárov:

  1. jojo jsem pro to, že sluší jen štíhlým a hlavně vysokým slečnám, já se můžu jít zahrabat v takových kozačkách, vypadala bych jak kocour v botech :D
    http://jollburrfashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ked je dama vysoka, pekna, tak je velka pravdepodobnost, ze jej to pristane, a cizmy splnia ten ucel aky maju...
    ale ked je dama nizsieho vzrastu, mozno trosku s kileckom viac....tak je ta pravdepodobnost mensia. Jednoducho. Priama umera :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jedny mam, ale nenosim ich, pretoze sa mi nepaci ich spicka :/ To tak, ked si clovek kupi nieco, s cim nie je uplne zzity..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čižmy nad kolena sú veľmi zradné, aspoň podľa mňa. Ja som toho názoru, že k nim treba zvoliť outfit veľmi citlivo a opatrne. A je jedno či je baba chudá, vysoká alebo naopak. Stačí trocha nepozornosti a žena sa môže ľahko zmeniť na ehm.... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sama si chcem kupit cizmy nad kolena. No zaroven suhlasim, ez treba zvazit a prisposobit vyzor oblecenia, aby nedoslo k omylu a neboli sme povazovane, za nieco, co nie sme..;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja si tiez myslim, ze nie su pre kazdeho...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Noo ja vysoke kozacky minuly rok absolutne nemohla sehnat, nakonec jsem na ne narazila v promodu a miluju je. Avsak presne jak pises, kdyz potkam na ulici malou pani s tlustyma nozickama jak si to v nich kraci a mysli si, ze je nejkrasnejsi na svete mam chut je hodit hluboko do skrine. To same plati, ale o leginach a uzkych kalhotach, nekteri lide opravdu nemaji soudnost. :-(
    Nevim jak vy holky, ale ja vzdycky neco silene shanim, sezenu a pak dalsi sezonu to ma kazdy druhy.

    OdpovedaťOdstrániť