search in this Website

streda 17. novembra 2010

Módna chuťovka / odevom proti celulitíde

     Určite všetci dobre poznáme rôzne sťahovacie pančuchy, ktoré majú naše telo na chvíľu vyformovať. Ale napadlo by Vás, že nosením nohavíc môžete účinne bojovať proti celulitíde? Mňa nikdy. :)
     Bepon prichádza na slovenské trhy s novinkou v podaní Anticelulitídnych športových nohavíc.




     Tieto fitness nohavice v sebe obsahujú mikromasážnu vlnu, ktorá pri aktívnom pohybe pomáha odbúravať príznaky pomarančovej kôry. Okrem tejto špeciálnej vlny obsahujú aj strieborné vlákna, ktoré majú antibakteriálny účinok a tiež udržujú pokožku v suchu a teple. Bepon ich momentálne ponúka v dvoch prevedeniach ako krátke alebo kapri nohavice, oboje v čiernej farbe a rôznych veľkostiach. Neviem či sú dostupné v celej sieti ich obchodov, ale ak by ste ich náhodou nezohnali, tak v ich internetovom obchode sú k dispozícii TU
     Nosiť sa dajú ako pri športovaní, tak aj pod oblečenie v bežný deň. Cena je síce trošku vyššia, (cca 6O EUR) ale za kvalitu si predsa treba priplatiť, či? :)

HA! Takže ja už viem čo chcem na Vianoce:) A čo na túto chuťovku hovoríte vy?
Xoxo, Katka

10 komentárov:

  1. to by byla kombinace spolu s těma zadek tvarovacíma botama!:) no být aspoň trošku levnější a mít recenzi, jdu do nich..ale takhle uvidím po vánocích..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Boty co tvaruju zadok?O ou, Akoto, ze o nich nic neviem? Hmm? ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No neviem neviem, dočítala som sa, že proti celulitíde sa neda bojovať žiadnym spôsobom, iba cvičením a správnou životosprávou. :o/
    Neverím, že kúsok "špeciálnej" látky dokáže zmierniť príznaky celulitídy, tak isto ako všetky možné krémy. A viem o čom hovorím :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Timi tak to si sa docitala peknu hlupost, lebo ako je to s tymito nohavicami neviem, ale ca sa tyka roznych kremov tak z vlastnej skusenosti viem, ze niektore jednoznacne zaberaju... A prave naopak pri cviceni clovek chudne ale pomaranc zostava.. ;/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak potom mi musíš prezradiť názov toho zázračného krému, lebo ja som vyskúšala všetko možné, ale nič mi nepomohlo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bol to nejaky pripravok od garnier, ale nie ta fulicka a po mesiaci sa ma sestra normalne pytala, ze kam mi zmizla celulitida? ;) ale uplne najlepsi pripravok je sprchovy gel na celulitidu , je to dm kova znacka stoji 2eura, ma masaznu kefu a fakt sa mi zda, ze pomaha. Ale treba sa s tym kazdy den drhnut. No a ak si nahodou kupim tieto gate tak dam vediet ci fungiruju.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Spoko napad. ALe ja si myslim, ze i tak treba cvicit a zmenit jedalnicek. Lebo co z toho, ked si dam tie nohavice, a budem sa napchavat cipsami a nic sportove nerobit?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Marry ja napr cvicim kazdy den okrem weekendu ale pomaranc nemizne velmi ;/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Masírovaním tukové vankúšíky v tomto prípade celulitída mizne. Ja mám tiež v sprche takú masážnu vecičku. Ale netreba na to žiadny krém, ani sprchový gél. Sú to len vyhodené peniaze. Treba "rozbiť" tie bunky. Na tieto nohavice neverím :)
    Katka, prosím ťa ak ich naozaj budeš mať, tak nám všetko zdokumentuj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vyzerá to výborne určite vyskúšam...

    OdpovedaťOdstrániť