search in this Website

streda 24. novembra 2010

Katka Loves Lanvin


     Pôvodne som Vám chcela ukázať čo som si uchmatla, ale po prečítaní jedného príspevku ma popravde prešla chuť. Veď na čo aj? Aj tak si údajne veľa z Vás myslí aká je tá kolekcia odfláknutá, aká je hnusná a gýčová, nedorobená, predražená a jednoducho trápna.. (Viac negatív ma momentálne nenapadá, kľudne si doplnte podľa vlastnej chuti)

Lanvin v Bratislve mojimi očami:

     Tešila som sa ako malé decko. Mať možnosť kúpiť si šaty od mojej najobľúbenejšej značky za zlomok ich normálnych cien? Nepreháňam ak napíšem, že sa mi o tom ako si skúšam šaty aj snívalo. Spolupráca Lanvin a H&M ma nadchla a kolekcia ma nesklamala. Podľa mňa je famzóna. Som rada, že niečo z nej vlastním.


     Ráno sa mi nechcelo vstávať, takže som nečakala pred obchodom už od pól 6tej ako niektoré nadšenkyne. O to viac ma po príchode do Auparku (o 8:15) šokovalo, koľko ľudí sa o tejto spolupráci dozvedelo a má o ňu záujem. Okrem toho, že tam bolo na môj vkus až priveľa ľudí tlačiacich sa do radu, som bola prekvapená aj z toho, že bol na to vyhradený len malý priestor a doňho sa púšťalo podľa farebného náramku, ktorý označoval, kedy je Vaša skupinka vyvolených na rade. Vedela som, že to takto bude fungovať vo svete, ale dostali sa ku mne informácie, že Slovenska sa toto netýka. Omyl. 
     Bledo fialová páska, ktorú som mala ja, znamenala nástup do ringu okolo pol 10tej. Keď som si pozrela prvú skupinku "beriem čo vidím a idem skúšať" zalial ma pot a rozmýšľala som, či sa nejdem pretlačiť nejakou protekciou ("helou, ja mam blog a chcem si skúsiť tam to tričko").. Napokon som netrapkovala a využila som ďalšiu moju hroznú vlastnosť klamanie. Pretlačila som sa do inej skupinky (ktorá mala tmavo fialovú farbu na rukách a vyhradený čas oveľa skôr). Prešlo. Keďže tam ešte niečo zostalo (dopredu som si na internete vytipovala čo by sa mi mohlo hodiť) a mala som šťastie, že z toho čo som chcela mali moje číslo bez váhania som to zobrala a utetkala som do kabínky. Nezaujímalo ma prehrabávať sa v doplnkoch alebo obzerania po ostatných. Jediná vec, ktorá ma zarazila bola asi to, keď mi chalan "zobral/vytrhol" šaty z rúk... Zo 4 vecí (dvojo šiat a dvojo tričiek) som si vybrala jedno tričko a jedny šaty. Mrzelo ma, že k nám neprišla celá kolekcia a s ňou aj kabát po ktorom som túžila.
     Okrem toho, že to tam miestami naozaj pripomínalo americkú čiernu komédiu ma prekvapil aj fakt, že tam bolo veľmi veľa starších žien aj keď kolekcia bola navrhovaná pre mladšie ročníky.


     V každom prípade som rada, že mi šaty sadli a že mám tie, ktoré som chcela. A to asi nemôže povedať veľa ľudí z dnešného rána. A taktiež by som chcela povedať, že sa určite netreba báť preplneného Slovenska Lanvinom. Ubezpečujem Vás, že tam bolo tých vecí naozaj málo. Bola som sa pozrieť aj na pánsku časť a v žiadnom prípade nemám pocit, že by sa nepredávala. Práve naopak. Videla som pobehovať veľa mužov s Lanvin taškami a bola som milo prekvapená...



     Záver:

     Mrzí ma ak niekto toto celé vníma ako ošiaľ, alebo zbytočný luxus.  Ja som si to užila. Ak som aj na niečo nadávala v konečnom dôsledku mi vrela v žilách krv. Po organizačnej stránke nemám "háemku" čo vytknúť. Pri kabínkach ani pokladniach rady neboli. Dokonca tam nebol ani chaos. Len by ma zaujímalo kto bola tá slečna, ktorá to tam celé dirigovala a bola tak štýlovo nahodená? :)
Dobrú noc
Xoxo, Katka

37 komentárov:

  1. ale len sa pekne pochváľ, čo si si kúpila... ide predsa v prvom rade o to, čo si o tej kolekcii myslíš ty... tak si nekaz radosť kvôli iným... lebo ma to ešte začne mrzieť...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa ta kolekcia tiez paci. Nieje co vytknut. Ale ako vzdy v mode, vsetko je vecou vkusu. Ja som rada, ze sa mi podarilo aspon online dva kusky objednat a este aj 20€ usetrit, kedze som vyuzila online discount code ;-) (ano ano, ja som sice blond ale nie blba! hehe). Lebo kedze pracujem, nemohla som stat o osmej pred obchodom... No teraz mi uz len cakat zostava... do buduceho tyzdna, eeek...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wau :D a len pekne nafoť čo si si kúpila .) tým ktorým sa to nepáči, nech idú do....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :D :D :D

    ten chlap ma pobavil najviac..skoda,ze som nebol v BA...na taku "show" by som sa velmi rad pozrel...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Marcela a to sa nebojis, ci ti to sadne? Lebo ja si objednavam permanentne veci z internetu, ale tieto asymetricke kusky by som sa asi bala..

    Alex ako si si mohol vsimnut, moj blog nie je o tom co nosim ja.. Aj napriek tomu, ze mam pocit, ze sa obliekam super(subjektivny nazor) takze to, ze to sem nedam mi radost nekazi :)
    Prave naopak saty mam zavesene pri posteli prave sa na ne pozeram a vytesujem sa tu sama pre seba. Hlavne, ze mne sa pacia!

    Marek akoze ja neviem ci to ti chalani davali kamoskam alebo si to skusali ci rovno kupovali, ale bolo ich tam v damskej casti dost a vybojovaneho teda ˇái hodne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ti chalani boli vacsinou stylisti, ktori kupovali veci svojim klientkam...
    Ja som prisla o 9 a bola som zdesena ze tam nic skoro uz nebolo, a ze dost veci ani nedoslo :(
    ja mam svoje saty a to som ich kupila az poobede..a mam aj sako a triko :)
    tga stylish asi bola Tana z HM (svetle vlasy v drdole) alebo Katarina zo showroomu (ciernovlasa)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ano ano tiez ma to s tymi stajlistami napadlo a ktore saty zostali az do poobedia? Tricko viem asi ktore.

    A asi to teda bola Katarina, ale z akeho showroomu? Sak u nas ziadny nie je, ci? A mala dlhe tmavo hnede vlasy

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pekne :)
    Ja som sa zastavila večer a bolo tam ešte zopár kúskov, plus sa dali rezervovať modely z výkladu. Všimla som si najmä tie asymetrické ružové a tylové čierne šaty. A nad tými som veru aj chvíľu váhala, sedeli božsky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kolekce se mi moc líbí, připadá mi kvalitně provedená.Z kousků které vlastním mám radost ( mám dvoje šaty,dvě trička,sako,vestu,rtěnku,brýle a všechno je dokonalé ). Taky jsem četla hodně negativního, to jsou bohužel povětšinou názory laiků, lidí, kteří ani nepoznají nekvalitní materiál od kvalitního a zřejmě se hodně nechají ovlivnit názory ostatních. Alespoň tak si to vysvětluju.
    Já bych se ráda mrkla, co sis přinesla, nenech se odradit!
    Pěkný den.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nika: Fíha tolko vecíí.. :) Závidím.. :) Ok porozmýšlam.. Nožno časom doplním ;) Ďakujem za komentár a postreh.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Katko já je od HMka dostala, jinak bych asi nebyla majitelkou takového počtu věcí :) Původně se mi nejvíc líbily ty tylové šaty, mám je šedé. Ale teď nemůžu dopustit třeba na tu chlupatou vestičku a brýle. No, těžko vybírat, co je nejlepší, fakt.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ok, tak teraz zavidim este viac... :) Ako sa ti podarilo to dostat ?

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mi se nektere kousky z kolekce moc libily a nemam potrebu ji kritizovat...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Myslíte, že keď tam pôjdem v sobotu, že si dokážem uchmatnúť aspoň visačku Lanvin??? :D Ostalo tam vôbec ešte niečo??? :D
    Dopredu viem, že by som si šaty nekúpila, lebo ich jednoducho nemám kde nosiť, aj keď v práci by som určite veľa ľudí šokovala :DDDD.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Timbo: Klamárka! Koľko už som videla fotiek kde si hýrila po meste, ha? :) A čo keď Ťa ako slávnu blogerku začnú pozývať na fashion akcie? ;)

    BTW podľa mňa by si tam mohla nájsť ešte nejaký ten vešiak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Prisla som az pred druhou a uz tam bolo len par dost onicom kuskov, ach, preco som mala od rana skolu? :(

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ta kolekce je úžasná, které tričko a šaty máš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Som rada, že si to tu takto pekne rozpísala:) Asi nebudem mať možnosť ísť do Hm v najbližších dňoch a pravdupovediac, bola som zvedavá ako to celé bude prebiehať. Keďže si to to nieslo so sebou celkom slušný "osiaľ". Dúfam, že môžme čakať fotky šiat!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tricko mam to najkrajsie :) A saty posledna fotka uplne vpravo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Simona je mozne, ze casom pridam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Mě se kolekce moc líbí :)) pravda že ty nitky co všude ostávaly mě trochu zklamaly ale tak co ? stane se a všichni co na ni hází špínu si podlě mě tím tak trošku 'léčí komplex' protože ví, že si nic Lanvinovského nekoupí ;))) ..

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Katka: Ok priznávam sa, raz za čas si dovolím zažúrovať, ale aj tak....dám si šaty na jednu disko a čo potom??? :D
    A stále neviem prísť na to, prečo ma považuješ za slávnu blogerku??? :D Ale týmto dávam na známosť, že keď ma raz niekam pozvú tak iba v doprovode s tebou :)))))))))))))) heheeee

    OdpovedaťOdstrániť
  23. tato kolekcia je pdola mna uzasna. ja som bola v auparku az poobede, ked uz to bolo vybrakovane no na moj udiv tam bolo asi este 5 siat. no strasne velkej velkosti :). Ja by som tam aj rano stala kebyze niake saty moc chcem. A aj by som chcela kebyze nie som v krize a mam na niake. takze ti zelam to, ze si si niake uchmatla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. ach a mě se o Lanvinovi může pořád jen zdát :( .. :D

    jinak super popsané, jsi teda koumes, když jsi vykoumala, jak se tam dostat dřív - a taky bych to tak udělala! :D

    ten chlapec co ti vytrhl to tričko asi neměl moc vychování, by the way.

    Musíš se co nejdřív vyfotit v tvých Lanvin kouscích - jsem hrozně zvědavá!:)

    jinak strašně strašně strašně moc děkuji za nádherný komentář u mě na blogu - moc a moc potěšil :)

    xo M

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Super článok! Fundovaný názor! Plne so všetkým súhlasím. You go girl!

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Timi akože toto ti ešte pripomeniem! :)

    eM ani ja som memala veľmi veľké vychovanie keď som sa predbehla, či? :))

    A všetkým veľmi pekne ďakujem za komentáre ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. škoda že se tam teď vůbec nedostanu, moc ráda bych Lanvina omrkla naživo..
    a děkuji moc, čelenka je z H&M, vybral mi jí můj přítel:) Natie

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Uplne s tebou súhlasim mne sa Lanvin páči a moc

    OdpovedaťOdstrániť
  29. na jednu stranu vlastně pravda pravdoucí na druhou .. to bylo pro všechny z nás více pochopitelné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Super článek - je zajímavý číst, jak to probíhalo "u sousedů" :))Bavíš mě!

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Katka! JA CHCEM vidieť čo si si kúpila! :)
    Tak to pekne nafoť, nech sa teším aspoň z teb, ke´d som sa tam ja nemala ako dostaviť, a nechcem riskovať, že mi to sedieť nebude :)

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Proc si myslis ze kolekce byla jen pro mladsi rocniky? Lanvin rozhodne neni znacka, ktera by primarne navrhovala pro teenagery nebo dvacetilete.

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Loli ukaz mi jeden kusok ktory bol podla teba vhodny pre 50rocnu zenu? Lanvin nie je znacka len pre mladych... Ale tato kolekcia podla mna konkretne nebola pre zrelsie zeny.

    OdpovedaťOdstrániť
  34. ja som chcela nejake tie topanocky alebo tu listovu leopardku, no nakoniec som mala den volna a vyuzila som ten cas na spanie a nechcelo s ami cestovat, tlacit emdzi ludmi a ani minat peniaze. Aj ked mi to je trosku luto ze som s ana to vybodla no nie extra. jedny botičky :D :D
    ale som rada ze sa ti teda saty usli!

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Nesouhlasím s tebou, myslím, že ta kolekce nebyla navržena jen pro mladé - podívej se na to video. Byla tam i silnější modelka a docela stará dáma a podle mě jim to slušelo... ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Vitezeslav.. silnejsej modelke to pristalo, ale ta bola mlada a tej starsej pani to podla mna nepristalo... alr to je len moj nazor... A mimochodom video som videla uz davno a niekolko krat ;)

    OdpovedaťOdstrániť