search in this Website

nedeľa 14. novembra 2010

Kabelky snov (?)

     Napíšem to takto. Neviem či tento príspevok bude pozitívneho alebo negatívneho charakteru. Začíname :)


      Pre tých z Vás, ktorí nevedia o čo sa jedná, Kabelky snov je internetová požičovňa luxusných a štýlových kabeliek. 
     Keď som prvý raz počula, že niečo takéto na Slovensku existuje, nevedela som sa dočkať, kedy si nejakú tú chuťovku v podobe kabelky požičiam. Pravdu povediac, keď som otvorila ich stránku, ktorá je po dizajnovej stránke naozaj pekne spracovaná, čakalo ma jedno veľké sklamanie. Dodnes nerozumiem ako je možné, že taký skvelý nápad sa dá takto pokašlať. 


     A teraz k podstate veci. Táto stránka funguje už niekoľko rokov. Aj napriek tomu, že zo začiatku mali veľkú podporu v podobe rôznych reklám v módnych magazínoch a na fashion stránkach nepodarilo sa im preraziť. Dôvodov je niekoľko a sú naozaj veľmi prosté.
1. Zaujímalo by ma kto vyberal a nakupoval kabelky. Výber bol absolútne katastrofálny. To nie sú kabelky snov. To sú kabelky, ktoré si netúžite ani kúpiť, nie to si ich ešte požičať. (česť výnimkám)
2. Ceny. Vysoké, vysoké.. na slovenský trh neprijateľne vysoké (hlavne keď vezmeme do úvahy kategóriu ktorú chceli osloviť)
3.  Za všetky tie roky nepribudli žiadne nové kabelky (ak pribudli tak som si to veru nevšimla)



     Takže kameňom úrazu sa stali nakoniec samotné "štýlové" kabelky, ktoré až tak štýlové neboli. V prvom rade neboli také, ktoré by ste si požičali na mesiac, lebo neboli univerzálne. A požičiavať kabelky na mesiac bol prvotný plán tohoto projektu. Škoda. 

     V každom prípade to, že sa kabelky nepožičiavali podľa plánu prinieslo celkom zaujímavé zľavy a akcie. Takže prechádzame do pozitívnejšej časti článku ;) 

     Ako som spomínala kabelky, ktoré sú na výber sa viac hodia na špecifický druh udalosti. A preto ak ste z Bratislavy a chystáte sa na nejakú weekndovú párty určite Vás poteší akcia, ktorú pre Vás pripravili. :) Za 19 EUR si môžete požičať akúkoľvek kabelku, ktorá je práve k dispozícii a k tomu dostanete úpravu vlasov a nalíčenie od profesionálnych vizážistiek ZADARMO! Tak tomu hovorím výhodné. :) Stačí si prísť kabelku prevziať priamo do showroomu v HairStudiu na Pribinovej 25 v Bratislave.


     Ďalšia akcia je ostrihanie zadarmo pri požičaní kabelky na mesiac. Tiež nie zlé.... :)


    No a tretia posledná vec, ktorá by Vás mohla zaujať je, že vďaka tomu, že sa Kabelkám Snov nedarí si teraz môžete kabelky kúpiť za celkom prijateľné ceny. Ak však zvážim, že kabelky boli často používané tak tá cena až taká super nie je. Celú ponuku nájdete TU.

     Tak ako? Máte pocit, že tento článok bol skôr pozitívneho alebo negatívneho charakteru? :) Sama neviem. Mrzí ma, že táto požičovňa neprerazila a prijala by som nejakú, kde by boli kabelky, ktoré by stáli naozaj za hriech... :)))
Xoxo, Katka


7 komentárov:

  1. ja si myslim ze je to celkom nanic si takto poziciavat kabelky, raz urcite ale niako dlhodobo a casto? Naco? radsej si nasporim na niaku kt. bude iba moja ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne by prekazalo mat kabelku, ktoru by predo pouzivali aj ini, cudzi ludia. Este kabelka po mame, fajn. Ale z tohto by som asi mala cudny pocit. Akurat to ostrihanie by som brala, lebo uz by bolo treba :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kukla som si tú ponuku, ale vybrať by som si nevybrala, a ešte za také ceny...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zlá ponuka, privysoké ceny. pravda pravda pravda. Daniela M.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. za tie ceny by ma mohli strihať každý mesiac celý rok...Kati, ruku na srdce, ty by si si vybrala?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dani (apple) sak pisem, ze vyber otras :) ale za tych 19 eur na weekend si mozno zoberem niekedy tu bielu strapcatu Pradu. Ak ma pekne namaluju a natocia mi vlasy tak preco nie :) ps: len natocit moje vlasy tak aby mi vlny drzali ma bezne v kadernictve stoji 20evri ;)))) ale pst

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyber hrozny...
    nosit kabelku po niekom inom by mi nevadilo ale tomu chce aj priposobit ceny... mam takych kabeliek doma niekolko a ak sa o ne dobre starali predosle majitelky a je to kvalitna kabelka, tak to nemoze byt zla investicia...
    ale toto... fail

    OdpovedaťOdstrániť