search in this Website

štvrtok 11. novembra 2010

"BODY" Posväť sa meno tvoje... a odpusť nám hriešnikom, že ťa tak málo využívame.. :)


     Reč nebude o ľudskej postave, ale o vkusnom doplnku, ktorý nám chráni kríže. Ak totiž existuje nejaký kúsok oblečenia, ktoré si v zimných mesiacoch zaslúži byť vynesený do neba, je to práve body.  O tom prečo majú byť kríže v teple hádam hovoriť nemusíme, ale to že nám často vykúkajú z pod krátkych bundičiek asi nezaprie žiadna z nás.

      Ja doma vlastním iba dva kúsky "bodyčka" a veľmi si to pri týchto sychravých dňoch vyčítam. Ak však nabudúce zavítam do obchodu so spodnou bielizňou určite sa ďalšiemu nákupu nevyhnem. :)





     Ak ste nadobudli milný dojem, že body pre nás ženy vyzerá ako body pre bábätká som rada, že Vás z  tohto omylu môžem vyviesť. Najnovším trendom sú také, ktoré nielenže zakrývajú kríže, ale môžu vykúkať aj z pod blúzky. Sú totiž vkusné, sexy, ale napriek tomu plnia svoj účel. Prekrásne kúsky nájdete v kolekciách luxusnej bielizne La Perla, ale aj v cenovo prijateľnejšom Intimissimi

Takže dámy, koľko z Vás dbá o svoje zdravie takýmto spôsobom?
Šup do obchodov :)
Xoxo, Katka

8 komentárov:

  1. body je najlepší vynález do zimy.ja mám zo skiny a neviem si ho vynachváliť!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Akoze sorry za taku prakticku otazku, ale nechodi sa v tom komplikovane na wcko? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zanna zo spodu to ma gombiky.. ;) prave naopak, je to velmi prakticke :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Body som nosila ešte ako decko, a neznášala som ich, lebo ma rezali a tlačili, ale teraz sa mi páčia, mám zatiaľ iba jedny, ale dúfam,že si ich zbierku rozšírim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Body je perfektné, súhlasím s tebou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Suuhlasiim! Sama momentalne nejake tie body zhanam! A navyse, ekd maju super potlac, tak su neuveritelne sexi. A co je lepsie ako kombinacia sexi oblecenia, ktora navyse chrani zdravie?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja vlastním zatiaľ trojo, ale čisto bavlnené. Pod pulovrami plnia svoj účel. Ale pre možnosti romantickej večere a noci a tak;) si mám v pláne zohnať aspoň ďalšie dve s čipkovými aplikáciami. TOP HOT! Daniela M.

    OdpovedaťOdstrániť