search in this Website

utorok 12. októbra 2010

Módne faux paus v podaní GAP

      Nepochybujem o tom, že každému z Vás sa pri spomenutí GAP vynorí obraz pekného i keď trošku drahšieho oblečenia. Čo však uvidíte, keď sa pozriete na ich nové logo? Ja vidím počítačovú firmu.. Alebo čokoľvek len nie značku pod ktorou sa ukrýva známa módna značka. Katastrofa.



      Marka Hansen prezidentka spoločnosti GAP svoju zmenu loga zdôvodnila dlhoročnou pôsobnosťou značky GAP na trhu a potrebu inovácie vzhľadom k postupnej zmene štýlu značky. 
      No čo Vám poviem. Kedy naposledy menilo svoje logo Hermes, Louis Vuitton alebo taká Prada?


     Podľa mňa malo pôvodné logo šmrnc a bolo nadčasové. A takéto logá sa jednoducho nemenia. Kto chce späť staré logo? Hláste sa.. ;)
Xoxo, Katka

14 komentárov:

  1. brrr... to nové je fakt tragické.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je tak ked sa do grafických firiem dostava po znamostiacha nie po kvalite. typujem ze ten clovek co to robil vychodil prepacte neurazte sa obchodnu akademiu alebo gympel. osobne nemam nic proti tym skolam ale takto vyzeraju evci co robia ludia kory do toho nevidia, a okrem ineho ja tiez sa nehrabem do ekonomických evci ked som sa to enucila :)
    ( aspon keby tam nebolo písm z obycajneho Wordu!!seriove otras!!!)




    www.juliettefashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Souhlas, to nové logo je fakt dost nepovedené

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Souhlasím, vypadá příšerně. Vůbec nezaujme.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mno, nie je kazdy den nedela zrejme ani u dizajnerov... ale toto je tak priserne, ze sa mi nezdalo realne, aby to ozilo, takze som googlila a aha ho: sila facebooku zafungovala :-)

    http://abcnews.go.com/US/wireStory?id=11855512

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tonbogirl : chvala bohu... :) bolo jasne, ze tolku kritiku dlho nevydrzia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. pracuji v reklamne a musim rict, ze se v tom trosku vyznam. proto tenhle krok firmy GAP nechapu, je to rozhodne tah zpet a absolutne se to neslucuje s jejich znackou :( presne faux paus... :(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. je to hrozne. naco to vobec menia??!!

    lesimple.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aky su tu ludia zly na logo, chuda malicke, podla mna ma edge a je zaujimave, len nie pre modnu znacku, ale pocitacovu firmu napriklad, take je chladne sofistikovane. ALE suhlasim kati, zmena loga u modnej znacky je jednoznacne nevhodna a logo sa hodi skor to ineho typu biznisu...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. to nové logo je naprosto hrozné! neměnila bych to staré, mám ho raději než to nové..!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Kks, cisto firma s uctovnickym softverom teraz XD

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Keby len logo je otrasne! Osobne si myslim,ze cela moda z dielne tejto spolocnosti je uplna katastrofa. V Irsku je znacne predrazena, v Amerike ju dostanete kupit za par "supov". Btw. v Irsku tieto modne kreacie nosia sami "sepletaci" a "sockari" Samozrejme nechcem sa tym dotknut nejakej spolocenskej vrstvy, ale v Irl to patri do tejto kategorie, aj vzhladom na spominanu predrazenost, comu naozaj nerozumiem. Marianna

    OdpovedaťOdstrániť