search in this Website

štvrtok 7. októbra 2010

Holé kríže a krk? Nie, nie je to sexy!


     Pred časom som narazila na jednom blogu na komentár, ktorý ma tak povediac zaskočil. Post na blogu bol venovaný šatkám a šálom ako módnemu doplnku. Komentár, ktorý ma zaskočil znel takto:  "Já tyhle šátky moc nenosim, ptoze podle mě je to prostě kravina =D ".
     Milé slečny, ženy a dievčatá, šatky v chladnom jesennom období a šály v tom zimnom neslúžia len na oživenie outfitov, ale aj na ochranu Vášho zdravia. Kravina je v sychravom počasí a mrazoch behať s holým krkom a o dva dni na to doma maminke vyplakávať ako Vás bolí hrdielko. A ešte väčšia kravina je nosiť tie kratučké "sexy" kožené bundičky z Teranovy alebo odkiaľ a o 15rokov plakať, že nemôžete mať deti.

      Móda a trendy sú síce fajn, ale zdravie nadovšetko! Ak sa spojí užitočnosť s krásou, môžme hovoriť o dokonalej móde. Čo tak dbať na to, aby nám tieto časti tela zostali zakryté? A že sa to dá zakrývať štýlovo, za to by som dala aj ruku do ohňa... :)

                   Z dielne Lubica PONCIK

"vec drieku" dobré ak preferujete tie krátke nadkrížové bundy. :/

     Ak nabudúce zablúdite do obchodu skúste myslieť aj na svoje zdravie a nie len na seba. :)
Xoxo, Katka

21 komentárov:

  1. Súhlasím Katka:)

    http://www.styleeeblog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zánět ledvin na všechny výrobce krásných bundiček do pasu které naivně vydávají za zimní....možná zimní pokud jen vlezete do taxiku a vylezete ale pokud někde stojíte déle jak 10MINUT vaše záda vám musí být "opravdu" vděčná.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no ehm ehm tusim to bolo u mna :)
    sak jasne zdravie nadovsetko !:) nepotrebujem mať problemy s oblickami, a iné veci ako si vravela ohladom materstva (ked budem chciet mat deti)
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prepac, ze som nespomenula tvoj blog. Zapisala som si komentar, ale uplne mi vypadlo u koho to bolo ;) a este som chcela, nemohli by ste sa pod komentare podpisovat? Nikdy neviem ktorej z Vas dvoch to mam adresovat ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jezis nejde mi o reklamu :) len tak najprv ze jezis ze niaku kritiku ides mne pisat:)

    okej aj ked vacsnou po blogoch chodim ja klaudia lebo mimi este ako tak vsetkemu nechape a ideme ako celok :)
    klaudi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pekné že konečne niekto zdieľa so mnou tento názor! ja som si kúpila ľadvinový pás (podobné ako ten bedrový) a nosím ho už od teraz, až do jari. Poradila mi to gynekologička aby som neprišla o vaječníky a naozaj, neviem si to vynachváliť! ten pocit tepľúčka je nenahraditeľný :) už len "zízam" keď 15stky chodia s bruchom a krížami von a vravím si: veď počkaj, jak ty budeš chcieť mať deti (alebo sa ti to odrazí aj pri bolestiach pred tetou z ameriky). To mamy tých dievčat nevidia ako si ich dcéry ničia zdravie???

    OdpovedaťOdstrániť
  7. sissinka ja si myslim ze kazda baba si prejde tym obdobim ,,holy chrbat a brucho " :) oni tiez o par rokov budu sa cudovat ako tak mohli chodit

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja po velmi neprijemnom prechladnuti mocoveho mechura som povedala stop holym krizom nikdy viac... v zime sa riadim vyslovene heslom- vrstvy, vrstvy, vtrstvicky- pekne od tielka cez tricko k svetriku az k bunde..najjednoduchsie- je mi teplo dam dole jednu vrtsvu, je mi zima dam ju naspat,... kedze som podla zverokruhu "bycica" sal je na mne vidiet ci je zima, ci je teplo, kedze sme nachylne na bolave hrdlo...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. a podla mna, tie ultra kratke bundicky a ultra berdrove nohavice posobia skor odpudivo....
    nazor muza :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. to já jsem hrozně pohodlná a zimomřivá..i když bych mohla ulovit něco sebeúžasnějšího a hrozně výhodnýho..tak jak to neni praktický, nechám to tam...třeba dneska krááásný lodičky esprit ze 2000 na 5OO..ale když ty podpatky měly deset cenťáků..:-/ :D šátků mam plnej šuplík, taky plno teplých ponožek, košilek a dlouhých triček a dlouhých svetrů bez výstřihu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veľký súhlas. A čo sa týka mňa, šatku mám na krku každý deň, proste zvyk, ináč ani v jesennom období nevyjdem z domu!:)
    A holé kríže - tak to nepochopím. Aspoň, že to už nie je v móde, možno sa niektoré dievčatá spamätajú a siahnu radšej po maxi svetroch - hitoch sezóny:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Lovely style! Lovely blog!
    Very interesting unique posts! Keep it up!

    Sofia Leo x

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ked som bola mladsia este nejaka ta zakladna bolo starsne super mat hole bruska, ale teraz ked uz som niekde inkde tak viem ze najlepsie je mat chrbatik, nohy krk v teplu. a to aj v zime nosim dlhe tricka lebo mam divny pocit ked mi nieco stale skace nad chrbát a stale si stahujem potom tricko. dobry prispevok.
    a vaka za koment! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Skvělý článek, moc pěkně napsaný. Já bez šátku nebo šály nevýlézám a jsem ujetá na kabátky, takže jsem pořád pěkně v teple.
    Jinak moc děkuji za komentář, ty první fotky byly focené narychlo ráno v kanceláři, tak se nedivím, že se ti kabátek nepozdával :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Souhlasím, osobně nesnáším, když mi táhne na záda...

    OdpovedaťOdstrániť
  16. naprosto miluju šátky!!!!! mám jich plno! dá se říci, že už bez šátku nevyjdu z bytu :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja mam hippsy dva, biele a cierne, nenosim to ako to prezentuju, teda na nohaviciach, ale normalne do vnutra aby to nebolo vidno. Milujem to! niet nad lepsi pocit ako mat krize v teple! :) Mne tielka nestacia.
    vyzera tenko ale az take tenke to nie je, je to tak akurat... aby zahrialo :) Ja v tom niekedy aj spim, lebo nenavidim ked sa mi vyhrnie vrchny diel pyzama a potom citim chlad na krizoch.
    Je to dobra investicia...investicia do vlastneho zdravia.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Uplne suhlasim. Aa co sa tyka salov a satiek, zboznujem. V zime bez dlheho kabatu, ci aspon predlzeneho trika a salu,rukavic a sem tam ciapky ani na krok :) Nastastie uz nezijeme v 19.storoci, ale dnes mame na vyber tak neskutocne vela peknych doplnkov a oblecenia, ktore su aj ucelove, nie len na vyzor. Staci si len vybrat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ked vidim holky s holym bruchom a krizami, je mi zima aj za nich. Absolutne nechapem, stred tela v teple je zaklad.

    OdpovedaťOdstrániť