search in this Website

pondelok 4. októbra 2010

evian by Issey Miyake

     Chutná francúzska "stolová voda"  Evian sa tento rok rozhodla pre spoluprácu so známym japonským módnym návrhárom Issey Miyake. Ku podivu vznikol veľmi príjemný a svieži design fľašky ako inak v skle.
     Aj keď u nás sa Evian považuje za nadštandard a prehnaný luxus, vo francúzsku je populárny asi tak ako u nás Bonaqua
     Ktorá z týchto vôd Vám chutí viac? Doprajete si niekedy "luxus" v podaní Evianu? Aký máte názor na minerálky a stolové vody v skle a PET fľaši? Vidíte medzi tým rozdiel? A nakoniec posledná otázka, ako sa Vám páči nová limitovaná edícia sklenených fľaší do ktorej je vdýchnutý kúsok fashion priemyslu? ;)
Xoxo, Katka




Pre ukážku: Takto vyzerajú fľašky z predošlých spoluprác s módnymi mágmi.


6 komentárov:

  1. Je fakt pravda, že francúzi hádam inú vodu ako evian nepijú. ale vzhľadom na to, aká je tam drahá balená voda, nemožno to považovať ani za luxus :D Evianu sa podarilo len získať si najväčšiu popularitu práve vďaka projektom ako je tento. Chladnokrvný reklamný kalkul, ale zato to vyzerá skvele :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá dobre. Ale nie všade je Evian drahý...U nás je predražený...

    http://www.styleeeblog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak Evian som este nemal, ale uz dnes ked som nan v potravinach natrafil ma tahalo ho kupit :D Ta mala flasa za 1,2 €.... asi nabuduce :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Patrik ak sa ho rozhodnes nakoniec kupit nekupuj v pet flasi, ale v skle..Je to rozdiel a btw tuto krasnu flasku u nas nezozenies.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fakt je to rozdiel? TAk u nas som videl len pet flasu. CIze potom nic :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta od Paula Smitha bola super a tieto nove su kraasne :) Ale akurat ta flasa je special.. Podla mna to je uplne obycajna voda, len u nas ju zbytocne predrazuju.. Ked sme boli vo Francuzsku, tak si kamoska kupila normalu velku flasu za cenu nizsiu ako sa u nas predavaju pollitrovky. Radsej si kupim obycajny Rajec za 50 centov ako Evian za 2 € :D Ale tu flasu by som brala ako dizajnovy kusok :)

    OdpovedaťOdstrániť