search in this Website

utorok 19. októbra 2010

Dáždnik súčasťou outfitu

 

     V poslednej dobe na uliciach vidieť čoraz viac dáždniky doladené k outfitom. Vo svete to síce nie je žiadna novinka, ale u nás sa tento trend len tak nevidí. A ja hovorím prečo nie? Ak si vieme vybrať, ktoré topánky si kedy obuť, ktorú kabelku ku čomu zobrať, nemôže byť problém mať doma tri dáždniky a napasovať ich ku zbytku oblečenia... 
      Lenže kde u nás dostať naozaj pekné dáždniky a aké dáždniky sú hitom tejto sezóny?


     Naozajstnými lahôdkami medzi dáždnikmi sú takzvané "art umbrellas". Sú to dáždniky, ktoré sú potlačené umeleckými dielmi známych maliarov. Sú obľúbené lebo sa hodia k elegantnému oblečeniu, a preto ich môžeme nosiť do roboty, divadla, či len tak na prechádzku mestom. Ak sa chcete odlíšiť od davu, ale zároveň stále vyzerať "chick" je to ideálne riešenie.
     V kamenných obchodoch som tieto dáždniky nevidela, ale ak by ste mali záujem cez internet ich zoženiete napr. TU, TU alebo TU.




     Špeciálnu kategóriu tvoria priesvitné dáždniky. Ak si zvolíte ten správny, nielenže cez neho budete vidieť na cestu, ale dá sa ľahko skombinovať skoro so všetkým oblečením. Nevýhodou je, že sa hodí zväčša mladšej populácii.. :)
Kúpiť sa dajú napr. TU alebo TU.



     
     Do ďalšej kategórie by som zaradila dáždniky, ktoré sú známe po celom svete. Ak chcete elegantný, krásny, zaujímavý dáždnik a nevadí Vám doňho trošku zainvestovať rozhodne Vám odporúčam Passotti . Nájdete tam dáždniky od výmyslu sveta. S potlačami, kryštálmi, mašličkami... 
     A ak Vám nebude vadiť, že s rovnakým dáždnikom behá po svete napr. aj Angelina Jolie tak ste práve našli svoj ideál. :)






     Nie je ani jedna z týchto kategórii pre Vás? Chcete len obyčajný dáždnik, ktorý by bol farebný a cenovo dostupný ? Pozrite sa sem. Možno sa Vám pošťastí nájsť aj niečo použiteľné. 

     Skúste si aj vy tieto upršané dni spestriť dáždnikom.. Možno sa Vám bude po uliciach kráčať ľahšie. ;)
Xoxo, Katka

18 komentárov:

  1. Tak tie Passotti dáždniky sú náááááádhernééééé :))), Katka vieš ku ktorému kusu oblečenia dolaďujem dáždnik??? K TOPÁNKAM!!! :D Tak si vieš predstaviť v akých farbách mám doma dáždniky, haha :DDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherný deštníky, chci všechny :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. You can stand under my umbrella.(Ella, ella, ay ay ay)

    Niektoré sú veľmi pekné. Ja mám príspevok o značkových:
    http://styleeeblog.blogspot.com/2010/09/you-can-stand-under-my-umbrellaella.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne. Už dlhšiu dobu sa chystám zaobstarať si nejaký veselší:)(no nejako som na žiadny nenatrafila, alebo zle hladám - asi skôr:D) Super spôsob, ako si aspoň trošku spestriť upršané dni.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Woow nádherné deštníky :) tento článek se ti vážně povedl. Popřemýšlím a možná se u mě doma nějaký nový deštník objeví :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tedy to vypadá zajímavě :).... Super deštníky. Asi bych si měla pořídit nějakou skvělou kreaci :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Joo taky bych chtěla vlastnit hodně deštníků, nejkrasnější jsou ty nakonci, těch poslednich pět

    OdpovedaťOdstrániť
  8. zajímavé, nikdy mě nenapadlo využít deštník jako doplněk. Sice jsem ho měla ráda sladěný s věcmi, ale že bych si ho brala vyloženě aby PATŘIL k celkovému oblečení, to ne. Ten černý je velmi zajímavý! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. http://www.webnoviny.sk/celebrity/somalska-modelka-waris-dirie-navstivi/237992-clanok.html
    tu je celkovo cely clanok :)) mala by byt aj v televizii

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tenhle článek mi připomíná kolik let už si 'kupuji' pěkný deštník a zatím mám pořád ten starý, zelený deštník :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. niektore su fakt velmi pekne..ja som videla vcelku pekne v zare vo viedni,a aj cenu mali rozumnu

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ach, ten první deštník teda nemá chybu.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tema pre mna, uz mesiac sa chystam nejaky si kupit.. Ale velky, nie skladaci, taky mam a je dost na.. nic. Aspon ze ma peknu fialovu farbu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Rain, rain go away! Moc nádherné!
    Jednou jsem viděla při cestě v dešti slečnu, která měla opravdu nádherný deštník - i love rain, něco podobného ve stylu "rain,rain go away" Byl průhledný a srdíčko ostře červené. Hned ten den jsem ho hledala na ebay, ale nakonec mě odradily rozměry. Já jsem ten typ, který potřebuje mít co nejmenší deštníček, který se vejde do malé kapsičky v kabelce.
    A tak místo toho, abych si koupila nějaké extra kabelkové balení dospěláckého deštníku, tahám miniaturní holčičí deštníček růžové barvy s bílými puntíky. K mému (povětšinou) celočernému outfitu to vypadá tak pěkně kontrastně! :)
    Si.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. neviete kde zozeniem dazdnik rain, rain, go away? je neuveritelne krasny ale na tych linkoch ho neviem najst...:(

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahoj anonym. Nepoteším ťa. Pôvodne sa dal kúpiť na tejto stránke : http://www1.bloomingdales.com/search/index.ognc?SearchTarget=*&Keyword=umbrellas&KEYWORD_GO_BUTTON.x=0&KEYWORD_GO_BUTTON.y=0&KEYWORD_GO_BUTTON=KEYWORD_GO_BUTTON

    , ale už je vypredaný...

    OdpovedaťOdstrániť