search in this Website

pondelok 24. mája 2010

SEX IN THE BRATISLAVA ;)


  Už je to tu, už je to tu! už to prišlo.. :) Pozajtrajšia predpremiéra Sex v meste je bližšie než za dverami. Červené koberce nachystané, outfity nakúpené, fotoaparáty vyblýskané, úsmevy pripravené .. :) Jedine že by ste ešte stále nevedeli čo na seba. V takom prípade som tu ja :)

     Premiéra filmu Sex v meste určite nepatrí k tým obyčajným. Práve naopak. Je iná. Prečo? Lebo nám dáva jednu z mála príležitostí ukázať, že aj my v Bratislave máme vkus. Konečne môžme so šatníkov vytiahnuť extravagantné kúsky a prevetrať ich. Byť totiž bežne ako Carrie Bbadshaw by bolo v Bratislave viac než odvážne a len málo ktorá  z nás si vie jej outfity predstaviť na denno denné nosenie. Teda ja si to predstaviť viem. Ale nosiť to? :) Jednoznačne. Napr. na premiéru tohto dlho očakávaného filmu plného umenia- módy.

Pripravila som pre Vás pár typov, ktorými určite nič nepokazíte. Takže čím začneme? ;)

Môj typ number one: High socity
    

 
     Takže takto. Ak chcete zaujať vytiahnite zo skrine overal. ( Možno to totiž bude Vaša posledná príležitosť ho prevetrať. Budúcu sezónu už by som zaňho ruku do ohňa nedala.) No teraz v ňom jednoznačne zažiarite! Ak chcete byť IN veľká "Disney" mašľa Vám v tom pomôže. Na bežné nosenie do mesta to asi nie je, ale na takúto príležitosť? Určite. Doplniť to stačí výraznými, dokonalými, krásnymi topánkami (viď obrázok :) ) a guľatou prešívanou kabelkou ala Chanel a budete za hviezdu.

Môj typ number zwi :) "Sen"



     Nemohla som odolať a opäť som vsadila na ružovú. Toto leto sa jej neviem dopapať. Tento set je síce trošku drahší, ale povedzme si úprimne Warhol, Louboutin, Armani- môže z toho byť niečo iné ako sen každej ženy? :)

Typ numero drei :) Rock star



     Tak za tento set som na seba naozaj pyšná! :) Málo kedy sa mi totiž podarí topánky na nízkom opätku tak dokonale zakomponovať do outfitu. Šaty ako zo šatníka Carrie (opäť tá ružová.. :) ), výrazná kabelka , a jemné doplnky. Absolútny rebel, či? :)

No a môj posledný setový typ: Tak trošku Clasik



     Ak Vám ostatné sety prišli príliš šialené. Vsaďte na čiernu/šedú. Mašle síce nemusíte nosiť na hlave, ale mohli by byť súčasťou šiat v lepšom prípade aj topánok. (Al mašľu na šatách vymente za výrazný opasok.) Celé to zachránite štýlovou kabelkou a ozdobou do vlasov akéhokoľvek druhu. (  tá čelenka so šálkou je podľa mňa svetová) ;)

     No a na záver moje dva extra súkromné typy. :) Pamätáte si ešte Carrienu kabelku v tvare Eifelovky? Skúste ju vymeniť za rubikovu kocku! A ak chcete upútať tak odporúčam účes doplniť živými kvetmi. Toto leto to bude obrovský hit!  (Kabelku kúpite tu: http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=84996) A už len- užite si film. :)

XOXO Katka

 

8 komentárov:

  1. Kati veď sa tešíme, tešííme, moc tešíííme!!! i na film, outfity a aj after párty!;)už nech je streda a sedím tam vo svojej new garderóbe! :D a tá rubiková kabelka nemá chybu!WOUW!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja viém..:) Škoda že už nie je v ponuke inak by už bola na ceste ku mne.. :) Príjemnú stredajšiu zábavu. Uži si to aj za mňa :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podla mna sa to uz celkom lepsi aj stymi extravagantymi modelmi, ale zase odtial potial lebo bohuzial mam pocit ze na Slovenku si slecny vysvetluju extravaganciu bohuzial trochu inak ako Carrie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To že nemajú vkus a, že nevedia čo sa im hodí a čo si môžu dovoliť to už je druhá vec.. :) bohužial..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prave som sa dostala k tvojmu blogu po prvykrat a veru, musim povedat, ze pekny vyber, skoda len, ze podla fotiek, co som zo slovenskej premiery videla (aspon tych celebritnych), to tak ani zdaleka nevyzeralo...

    http://barboradudinska.blogspot.com
    "fashionably tasteful.have a bite"

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dakujem Barborka, od teba to skutocne potesi.. :) Tak hadam zavitas aj nabuduce a opat ta moj vyber nesklame ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taky už nějakou dobu přemýšlím, co na sebe na premiéru ( u nás 3.6. a 2. předpremiéra), a hlavně se nemůžu dočkat!! Od tebe bych si vybrala outfit č.3. :)

    OdpovedaťOdstrániť