search in this Website

sobota 29. mája 2010

Leto plné klobúkov a ozdôb

    
     Milujem klobúky. Už dlhé roky ľutujem, že som sa nenarodila v období, keď boli klobúky povinným módnym doplnkom. :)  Na druhej strane žijem v dobe, keď si na seba môžem obliecť naozaj čokoľvek a keďže ja na klobúky nedám dopustiť, moje leto sa bude niesť v ich znamení ;)
      Aj keď je pravda, že toto leto trošku vytláčajú klobúky rôzne ozdoby do vlasov, mašle , šatky alebo aj turbany, samotné klobúky sa z obchodov nevytratili. Včera som bola v Eurovei a potešilo ma, že peknú kolekciu som videla asi v každom obchode. Musím však uznať, že niektoré spony a ozdoby do vlasov sú naozaj vkusné aj keď asi nie všetky sú na každodenné nosenie. :)

Oozdoby do vlasov:

     Tento rok sa opäť do módy vracajú klobúky slamené a aj keď ja osobne preferujem klobúky väčšie zapáčila sa mi kolekcia od Eugenie Kim, ktorej tvorbu nosí aj Jennifer Lopez. Jej klobúky sú síce z drahšej cenovej kategórie, ale ako inšpirácia určite poslúžia. :)



      Ak máte chuť na lacnejšie klobúčiky zavítajte na ASOS.com pár zaujímavých kúskov Vás určite neminie. :)


     Ako som už spomínala vyššie ja osobne preferujem klobúky veľkééé :) Dobré by bolo ak by boli doplnené napr. kvetmi, ktoré sú túto sezónu veľký hit. :)





     Nech už sa rozhodnete pre ozdoby do vlasov alebo pre klobúky nezabudnite na kvetinové a námornícke vzory, alebo na perie a mašľe... 
Pekný slnečný deň
xoxo Katka ;)

3 komentáre: