search in this Website

štvrtok 27. mája 2010

Čítam, čítaš, čitame/1 :)))

     Helou, helou slečny, dámy a páni. ;) Aj keď to tak vonku zatiaľ nevyzerá pomaly sa k nám prikráda leto a ja dúfam, že čochvíľa budeme vylihovať na trávičke s margaritou a časopisom v ruke. ;)
     Keďže nepatrím k tým z Vás ktorým každý mesiac v schránke pribudne nové číslo Evy, Emmy alebo Cosmopolitan rozhodla som sa v najbližšej dobe tieto časopisy prestriedať a priniesť Vám taký malý riport čo sa v nich zmenilo a ktoré stoja za hriech. (Alebo za posledné drobné :)) Časopisy budem v takom základnom bodovaní hodnotiť od jednej hviezdičky až po päť. Tak uvidíme, či si nejaký zaslúži aj tú päťku. ;)

Môj výber numero Uno bol čisto náhodný. FASHION Club píšu, že : "Jediný nákupný bodyguard na trhu"

Prvý dojem: ****
Cena: ***
Články: *
Fashion: ***
Dostupnosť: ***
Celkový dojem: **

     Nikdy pred tým som ten časopis (ak sa to tak vôbec dá nazvať) v ruke nedržala. Padol mi do oka názov. Môj blog Fashion, časopis Fashion. No to čo na začiatku vyzeralo sľubne ma nakoniec viac či menej sklamalo. Čo ma sklamalo asi najviac je fakt, že v časopise sa nenachádza ani jeden jediný článok. Teda jeden áno, ale aj to reklamný. Dobre. Dalo by sa to pochopiť ak by priniesol niečo extra. Niečo čo iné časopisy neponúkajú. No nič také. Módny výber je síce v súlade so všetkými najnovšími trendmi, ale kombinácie sú fádne a obyčajné. Výber je zväčša z lacnejších cenových kategórií ako napr. Tally Weijl a New Yorker. Ak ma niečo mierne potešilo tak oblečenie značky Desigual, ktorá ma v poslednej dobe chytila za srdce a Denny Rose, ktorá je svieža, trendy a pre širšiu vekovú kategóriu. Miestami sa objavila aj nejaká tá "Vuittonka", ale k samotným značkám nie su žiadne vyjadrenia. Jednoducho nič. Témy su v takých širších kategŕiách ako kraťase, sukne, balerínky .. a tým to hasne. Pár strán o kozmetike, ale aj to v podstete len obrázky. Žiadne extrémne rady opäť opakujem nič extra. Ale aby ste nepovedali, že viem len pindať tak pripájam pár fotiek (ospravedlnte kvalitu-fotené len cez i-phone), strán ktoré stáli za moje povšimnutie. ;)

Venovanie téme bodkatých šiat a doplnkov beriem ako plus, ale bez doplňujúceho textu to proste nikdy nebude ono.

Army štýl sa zasa hrabe napovrch. Nič moc, lebo ja ho veľmi neobľubujem.
Tak tieto plavky (aj s doplnkami ) ma naozaj dostali. Žeby nastal čas, aby som si zadovážila nejaké plavky v celku?

Tak tieto šaty sú od Monson a akurát dnes som ich pozerala na internete a chcela som ich objednať, ale už neboli. A potom otvorím časopis a bum, ešte aj tu ma s nimi provokujú. ;)


Oceňujem nápad "typy redaktortiek": asi najlepšia stránka čísla. (Plná textu:))
Balerínky ma neoslovili žiadne.
Tento účes ma zaujal, ale mne by sa asi nehodil a hlavne by mi nedržal. :/

Veľa produktov, ale keď sa chcete dozvedieť niečo viac, musíte si vygoogliť.

     Viac sa mi  už sem vkladať nechce a popravde ani veľmi nie je čo. K časopisu som dostala darček. Čo by sa za normálnych okolností považovalo za veľké plus, ale ak zoberieme do úvahy, že to bol kalendár na rok 2010 (aj keď pekný) a je koniec mája.. No je to divné. Čo dodať. Vekovú hranicu pre tento  časopis by som dala tak od 12 do 20. Nám starším nemá čo ponúknuť. Ja si Fashion club už druhý raz nekúpim :/

XOXO Katka :)

Podľa mňa mohol byť ten kalendár aspoň farebný. Krása prírody na čiernobielych fotkách nevynikne.


3 komentáre:

  1. souhlasim, ze fashion club je pro ctenarky max do 20let :) respektive ne ctenarky, ale prohlizecky obrazku...
    http://requirespassion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a vieš, že ma i celkom zaujal ten magazín! bo ja som fakt len na obrázky a nie moc na čítanie, už strašne dlho hľadám naozaj kvalitný módny časopis, kde nebudú skoro žiadne články(ako napr. ako uloviť chlapa na dovolenke za 3 min. a uhnať ho pred oltár, či akú pleťovú masku si môžem dopriať, keď je spln) len strašne veľkééé množstvo obrázkov, fotografií a módy, módy, módy!!! :D no ale keď hovoríte, že moc bohvieakej módy tam zas nie je, tak asi budem hľadať ďalej ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Luky aj ja hladam naozaj kvalitny modny casopis, ale tento to nie je .. :( Nove Louboutinky tam nenajdes ;)Uznavam, ze dobry napad casopis bez clankov, ale to by uz musel nejako vyzerat. .. nemaj boja
    , hladame dalej! ;)

    OdpovedaťOdstrániť